Κοινωνικά

H 15χρovη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου έκλεψε τις εντυπώσεις

Κουκλάρα!

Ανδρέας Παπανδρέου: Η πανέμορφη δίμετρη καλλονή Φαιδρά Παπανδρέου έκλεψε τις εντυπώσεις στα γυρίσματα για το επετειακό Madwalk, αφού -σύμφωνα με την ON Time και την Σάσα Σταμάτη- συμμετείχε σε δυο επιδείξεις της Σήλιας Κριθαριώτη για το «5226» αλλά και τη συλλογή Celia kritharioti haute couture.

Η Φαίδρα είναι η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Παπανδρέου. Αν και μόλις 15 ετών, όλοι χμιλούσαν για το καλλίγραμμο κορμί της με τα δίμετρα πόδια της. Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου πηγαίνει στο Saint Catherine’s, είναι πολύ καλή μαθήτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενόργανη γυμναστική και το χορό.

Η Φαίδρα ονειρεύεται να σπουδάσει Ψυχολογία

Η Φαιδρά Παπανδρέου έχει μεγάλο ταλέντο και στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει Ψυχολογία. Μάλιστα, στο πλευρό της Φαίδρας ήταν η λατρεμένη της μανούλα Αλέξια, που είναι και ο φύλακας – άγγελός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γυρίσματα πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες και όλο το προσωπικό είχαν κάνει τεστ για τον κορωνοϊό και ήταν απαραίτητη η χρήση μάσκας. Παράλληλα δείτε και την άλλη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, την Μαργαρίτα Παπανδρέου που προκαλεί εγκεφαλικά!

 

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα έκλεψε τις εντυπώσεις στα Madwalk

[via]

 

Related posts

«Eίδα τα παιδιά μoυ να χάνoνται – To αυτoκίνητo χτύπησε το καρότσι και εκτoξεύτηκαν 5 μέτρα μακριά»

admin

Το παιδί μου ζει στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Πολύ σκληρό να το βλέπεις να φωνάζει “μα δεν με βλέπεις που είμαι χοντρή;”

admin

Δασκάλα δώρισε το νεφρό της για να σώσει τη ζωή 5χρονης μαθήτριάς της

admin
elGreek