Κοινωνικά Υγεία

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο με την πάθηση της Αναστασίας»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο με την πάθηση της Αναστασίας»

Η Έρρικα Πρεζεράκου, καλεσμένη σήμερα Μ. Τρίτη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια με τον ακρωτηριασμό της αλλά και τη σοβαρή ασθένεια της ανιψιάς της.

«Μας έρχονται αυτά που μπορούμε να αντέξουμε»

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι είμαστε οκ, και ξαφνικά με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει ότι το παιδί είναι στην εντατική, και κλαίω» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου αναφερόμενη στην 7χρονη ανιψιά της, ενώ συνέχισε μιλώντας για το ατύχημα στο χέρι της:

«Στο τέλος της ημέρας στρέφεις την προσοχή σου στο ότι ίσως πρέπει να ενδυναμώσεις την πίστη σου. Κάνω κάθε μέρα 2-3 ώρες φυσιοθεραπεία για το χέρι μου, και υπάρχουν μέρες που δεν το θέλω. Αλλά το σώμα μου μού λέει ότι με χρειάζεται, και εγώ πρέπει να στρέψω την προσοχή μου σε αυτό. Δεν έχουμε κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό μας».

«Η ψυχική δύναμη της αδερφής μου είναι αξιοθαύμαστη»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε και για την αδελφή της και το ψυχικό σθένος που έχει όλο αυτό το διάστημα: «Είναι εδώ και επτά μήνες στο εξωτερικό η αδερφή μου με την ανιψιά μου, την Αναστασία. Η ψυχική δύναμη της αδερφής μου είναι αξιοθαύμαστη. Εύχομαι να μην έρθει κανείς γονιός σε αυτή την κατάσταση, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει».

«Έχουν σωθεί μόνο 9 παιδιά με την ασθένεια της Αναστασίας»

«Η αδερφή μου είναι πολύ θαρραλέα. Περνάμε από φάσεις που μας λένε να μην ανησυχούμε, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου έχουν σωθεί μόνο 9 παιδιά. Υπάρχουν πολλοί γιατροί στην Αμερική που λένε να αφήσουμε το παιδί να απελευθερωθεί. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί τι μπορεί να γίνει και ποιο είναι το καλύτερο για αυτό το παιδί» είπε η γνωστή αθλήτρια.

Πηγή : hairt.gr

Related posts

Βίκυ Ξανθοπούλου: Μια Ελληνίδα νηπιαγωγός είναι επίσημα η Κορυφαία Δασκάλα στον Κόσμο

admin

Κορονοϊός: Μολύνει και τα μάτια – Πώς εκδηλώνεται – Τι έδειξε νέα μελέτη

admin

Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: Ο 15χρονος Ήρωας που Θυσιάστηκε για τα Αδέρφια του στην Καβάλα

admin
elGreek