Κοινωνικά

Ελληνίδα Τρανς: Διεκδικώ το παιδί μου και δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ

Γυναίκα Τρανς: Διεκδικώ το παιδί μου – Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ! Για το δράμα που βιώνει μίλησε  στο Mega η Βανέσα μια γυναίκα τρ@νς  που δεν μπορεί να δει την κòρη της.

Στην εκπομπή  Πάμε Δανάη είπε : Ένιωθα πάντα μόνη μου, δεν μπορούσα να μοιραστώ το ποια είμαι πραγματικά. Ήταν ένας ρόλος. Το 2012 είπα δεν αντέχω άλλο και μίλησα σε μία από τις αδερφές μου.

Έκλαψε, στενοχωρήθηκε, της φαινόταν απίστευτο. Μάλλον δεν πίστευε ότι θα κάνω τρανζίσιον δήλωσε για την πρώην γυναίκα του όταν της μίλησε για τι του συνέβαινε.

Πώς μιλάς σε ένα 6χρονο παιδί για τη διεμφυλικότητα χωρίς να σοκαριστεί. Τι αγòράκια, τι κòριτσάκια, δεν έχει καμία σημασία. Κάποια κòριτσάκια που έχουν γεννηθεί σαν κοριτσάκια, αλλά μέσα τους νιώθουν αγòράκια ή το αντίθετο αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα λυπημένοι. Έτσι πηγαίνει η Τίνκερμπελ στον ύπνο τους και τους πετάει τη μαγική νεραϊδόσκονη. Νομίζω μου την έχει ρίξει και εμένα» είπε στην κòρη του.

Τι του απάντησε η μικρή : Μου ψιθύρισε στο αυτί “μην πεις τίποτα στην Τίνκερμπελ, καλύτερα θα είσαι κòρίτσι.

Το δικαστήριο έκρινε πως η Βανέσα δεν μπορεί να βλέπει το παιδί της επειδή είναι  ψυχικά ασταθής… Έχω να τη δω τρία χρόνια. Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ.

[via]

Related posts

«Βλέπουν τον Δημήτρη στην παιδική χαρά και απομακρύνουν τα παιδιά τους»: μαμά ΑΜΕΑ ξεσπά

admin

«Δήμητρα» της Λέσβου: Η βασανισμένη ψυχή, τα ψυχοφάρμακα στο φαγητό από παιδί και το Δρομοκαΐτειο

admin

38χρovη παρθένα: «Θα κάνω Eρωτα για πρώτη φορά όταν…» (photo-video)

admin
elGreek