Αξίζει να Διαβάσεις Ελλάδα Κοινωνικά

Έλληνας Παραολυμπιονίκης εξέφρασε παράπονο που δεν τον υποδέχτηκε κόσμος στο αεροδόμιο

Έλληνας Παραολυμπιονίκης εξέφρασε παράπονο που δεν τον υποδέχτηκε κόσμος στο αεροδόμιο

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, αλλά εξέφρασε μια πικρία.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης AμεΑ στη Μαδέιρα χάρισε άλλο ένα μετάλλιο στην πατρίδα μας.

Συγκεκριμένα, ήταν τρίτος στα 100μ. πρόσθιο SB4 παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα με επίδοση 1:52.00. Ο Τσαπατάκης, στο Ευρωπαϊκό του 2016 που είχε φιλοξενηθεί επίσης στην Πορτογαλία, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο του αγωνίσματος, ενώ δεν συμμετείχε στη διοργάνωση του 2018 στο Δουβλίνο.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ALPHA o Χανιώτης Παραολυμπιονίκης εξέφρασε μια πικρία.

«Δεν κρίνω την επιλογή του καθενός. Τα πρότυπα δε χτίζονται πλέον με τις απαραίτητες ύλες, αλλά με την τηλεθέαση, τα likes και τα follows», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιφρόνηση που επικρατεί σήμερα προς τον αθλητισμό, στη σημασία που δίνεται σε άλλα ζητήματα, τόσο από την κοινωνία όσο και από την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως «ο αθλητισμός έχει να δώσει παραπάνω ζωή, αλλά το θέμα είναι να δίνονται σωστές αξίες και όχι εμπορεύσιμες».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

«Τα χέρια που του αντιστέκονται» : Ο Στοιχειωμένος Πίνακας που όποιος τον Αγόρασε Πέθανε

admin

15 Πανέξυπνα κολπάκια για Καθημερινά Προβλήματα που Βασανίζουν Όλους μας!

admin

Ψυχοπαθής όποιος πίνει τον καφέ του σκέτο

admin
elGreek