Επικαιρότητα Κοινωνικά Παιδιά

Μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου!»: 10χρονη έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη κι εκείνος της απάντησε

Μία 10χρονη έστειλε γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να μην βάλει τη χώρα σε lockdown για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Η 10χρονη από την Ηγουμενίτσα «εξομολογήθηκε» τα παράπονά της και τους φόβους της στον Κυριάκο Μητσοτάκη με μία χειρόγραφη επιστολή.

Το κοριτσάκι πηγαίνει στην Ε’ τάξη Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας έστειλε γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζήτησε να μην βάλει την Ελλάδα σε καραντίνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

«Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», αναφέρει η μικρή στην επιστολή της.

«.. Αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού», γράφει η 10χρονη και καταλήγει με τη φράση «περιμένω την απάντησή σας».

Η επιστολή στάλθηκε ταχυδρομικώς στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έστειλε συστημένη επιστολή.

«Αγαπητή μου…Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

[Via]

Related posts

Πάσχα: 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους για ελέγχους [BINTEO]

admin

«Βλέπουν τον Δημήτρη στην παιδική χαρά και απομακρύνουν τα παιδιά τους»: μαμά ΑΜΕΑ ξεσπά

admin

Αγαπηδάκη για κορονοϊό: Ένα βήμα πριν τον εμβολιασμό στα φαρμακεία

admin
elGreek