Βίντεο Ιστορίες ζωής

Νύφη έμεινε μισή μετά το γάμο – Οι φωτογραφίες με το νυφικό της σοκάρουν (photos)

Ολική «μεταμόρφωση»

Η Eden Sanboeuf ντύθηκε νύφη και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα 28 της χρόνια, με τον αγαπημένο της καρδιάς της Rick Sanboeuf, ζυγίζοντας 169 κιλά!

Από εκείνη την ημέρα (Νοέμβριος 2014) και μετά ζούσε την απόλυτη ευτυχία μέχρι που.. πήρε στα χέρια της τις φωτογραφίες του γάμου. Η στιγμή που τις αντίκρυσε ήταν και αυτή που θα της άλλαζε μια για πάντα την ζωή.

«Μέχρι τότε είχα συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό το σώμα μου, που δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα δείχνω στον γάμο μου. Πιο πολύ με ενδιέφερε να πάνε όλα καλά παρά το πώς θα δείχνω.. μέχρι που είδα τις φωτογραφίες» δηλώνει η Eden. «Τότε ήταν που πήρα την μεγάλη απόφαση.

Γράφτηκα στο γυμναστήριο, ξεκίνησα Zumba και έκοψα τελείως τις πίτσες και τα παγωτά που απολάμβανα τα βράδια» συμπληρώνει.

Από τότε η Eden έγινε μια άλλη γυναίκα ή καλύτερα η μισή από εκείνη που ήταν. Θέλοντας να αναδείξει το μέγεθος των αποτελεσμάτων της, έβγαλε φωτογραφία στο –κατά εννιά νούμερα μεγαλύτερο- νυφικό της και συγκλόνισε το Διαδίκτυο. Ενώ, την απόφαση να ακυρώσει τον γάμο που είχε προγραμματίσει τους επόμενους μήνες πήρε μία νύφη, ύστερα από μία ανακάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της.

Νύφη έμεινε μισή μετά το γάμο

 

Η δύναμη της θέλησής της να διατηρήσει τα κιλά που έχασε αποδείχθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Όταν η Eden έμεινε έγκυος έμαθε ότι το παιδί που κυοφορούσε έπασχε από μια σπάνια ασθένεια η οποία αναστέλλει την λειτουργία και την δόμηση τμημάτων του εγκεφάλου.

Τον Ιανουάριο του 2016, το ζευγάρι έχασε το παιδί που τόσο περίμενε και η Eden πίστεψε ότι θα ξαναγυρνούσε στις παλιές διατροφικές συνήθειες. «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Πίστεψα ότι δε θα καταφέρω να διατηρήσω όσα με κόπο είχα καταφέρει όμως σκέφτηκα ότι έπρεπε να κρατηθώ» και έτσι κι έγινε.

Όταν το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα χρόνο μετά η Eden είπε «Είμαι πραγματικά αποφασισμένη να ζήσω όσο το δυνατόν πιο όμορφα για χάρη του παιδιού που έχω και για εκείνου που έχασα. Τον σκέφτομαι κάθε μα κάθε μέρα που περνάει».

 

 

Related posts

Γυναίκα 44 ετών θα γίνει μάνα για 22η φορά και περιγράφει πως είναι η ζωή με τόσα παιδιά

admin

20 Μοντέλα με Ξεχωριστή Ομορφιά που έχουν Σαγηνεύσει τον Πλανήτη

admin

Η πανέμορφη 24χρονη Ντανιέλα από την Πάτρα είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα

admin
elGreek