Βίντεο Παράξενα

80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει… Δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε (Video)

Αδιανόητο!

Μια 80χρovη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και μόλις δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε!

Συγκεκριμένα, η 80χρονη Cathie Jung έχει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για ένα πολύ παράξενο χόμπι. Όλα ξεκίνησαν όταν η αγάπη της για τα βικτοριανά ρούχα την έβαλε μέσα στον κόσμο των κορσέδων. Το 1986 και έχοντας την υποστήριξη του άντρα της, Bob, αποφάσισε να μειώσει το μέγεθος της μέσης της.

Μετά τον γάμο τους το 1959, η Cathie και ο Bob ανακάλυψαν πως τους αρέσουν οι λεπτές μέσες. Ωστόσο, είδαν πως και άλλοι άνθρωποι είχαν παρόμοιο γούστο μετά από ένα ταξίδι τους το 1983, που τους έδωσε θάρρος να πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τρία χρόνια μετά.

Η μέση της αρχικά ήταν 66 εκατοστά. Για να την μικρύνει, άρχισε να φοράει κορσέδες το απόγευμα και μία ζώνη γυμναστικής τη νύχτα.

Χρόνο με τον χρόνο, η μέση της γινόταν όλο και μικρότερη. Ο άντρας της, Bob, γιατρός, την εξέταζε για να δει αν αυτή η διαδικασία έκανε ζημιά στα όργανά της. Τα όργανα δεν άλλαξαν περισσότερο από όταν μία γυναίκα είναι έγκυος.

Η Cathie πλέον φοράει κορσέδες 24 ώρες τη μέρα. Μετά από 35 χρόνια, έχει κάνει την μέση της να είναι μόλις 38 εκατοστά! Για τις προσπάθειές της έχει πάρει τον τίτλο του ‘ατόμου με την μικρότερη περιφέρεια.’ Αυτή της η προσπάθεια έχει παραμορφώσει το σώμα της αλλά αυτό κάνει πολύ χαρούμενους εκείνη και τον άντρα της.

Μία από τις κόρες της όμως δεν επικροτεί την εκκεντρικότητά της. Εκτός από την κόρη της, αντιμετωπίζει καθημερινά και άλλα προβλήματα.

‘Είναι δύσκολο να κάνεις αρκετά καθημερινά πράγματα, όπως το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να δω καλά ή να αντιδράσω καλά. Επίσης, μπορώ να κάτσω άνετα μόνο σε συγκεκριμένες καρέκλες. Μετά είναι και το κοινωνικό πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η λεπτή μέση είναι όμορφη.’

Χρειάζεται πάρα πολύ ώρα για να ντυθεί κάθε μέρα και αντιμετωπίζει χρόνια δερματικά προβλήματα! Ενώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν το πάθος τους, εκείνη είναι περήφανη για την λεπτή της μέση.

Δείτε την ιστορία της αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

[via]

Related posts

Σκύλος ζητάει απελπισμένα συγχώρεση από το αφεντικό του – Το βίντεο με τις 14 εκατομμύρια προβολές

admin

Το είδαμε κι αυτό: Η πιο τραγική τάση στο γυναικείο μακιγιάζ που κάνει θραύση

elenh fatsh

Όταν δάκρυσε ο Τόλης: μια συλλεκτική συνέντευξη του Πρίγκιπα στο Νίκο Χατζηνικολάου (MEGA, 1995)

admin
elGreek