Επικαιρότητα

Λεφάκης για 2021: «Eίναι η χρονιά που θα χάσουμε χρήματα, θα έχουμε σεισμό, θα έχουμε ανεμοστρόβιλους»

Λεφάκης για 2021: «Eίναι η χρονιά που θα χάσουμε χρήματα, θα έχουμε σεισμό, θα έχουμε ανεμοστρόβιλους»

Αν πιστεύετε στις προβλέψεις, τότε τα όσα είπε ο γνωστός αστρολόγος για το νέο έτος που έχει μπει εδώ και τρεις μέρες, μόνο αισιοδοξία δεν προκαλούν.

Οι προβλέψεις που έκανε ο γνωστός και αγαπητός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης για το 2021 στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» του ΣΚΑΙ, ανάγκασαν τον Δημήτρη Καμπουράκη να χτυπιέται.

Αν πιστεύετε στις προβλέψεις, τότε τα όσα είπε ο γνωστός αστρολόγος για το νέο έτος που έχει μπει εδώ και τρεις μέρες, μόνο αισιοδοξία δεν προκαλούν.

Και πως να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που όταν του ζητήθηκε να πει κάτι για το 2021 «αποκάλυψε»: «Το 2021 είναι η χρονιά που θα χαθούν χρήματα, θα έχουμε σεισμό. Θα μοιράζει με το ’99 που είχαμε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο», με τον Δημήτρη Καμπουράκη στο άκουσμα της πρόβλεψης αυτή να χτυπάει τα χαρτιά στο κεφάλι του.

Κάπου εκεί ο Κώστας Λεφάκης επιχείρησε να τον καθησυχάσει λέγοντας όχι στην Ελλάδα, αλλά συμπληρώνοντας: «Θα είναι η χρονιά των ανέμων και της βροχής. Θα έχουμε αισθητές αλλαγές στον καιρό. Θα έχουμε συχνούς ανέμους και ανεμοστρόβιλους».

Μάλιστα, όπως είπε το 2021 θα είναι χωριστεί σε τρεις περιόδους κρίσης, ενώ τόνισε πως θα μεγαλώσει η κρίση με την Τουρκία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πόλεμο.

Δείτε το βίντεο:

«Είχα προβλέψει αυτό που ζούμε πριν 22 χρόνια»

«Το 1998, στο βιβλίο “Τα άστρα, η Ιστορία και το Μέλλον” έγραψα την πορεία του 21ου αιώνα. Αυτό που ζούμε τώρα το είχα προβλέψει. Τότε, δεν είχαν προσέξει ότι έγραφα για την “Απειλή του 2020″»: ο Κώστας Λεφάκης άνοιξε το γραφείο του στον Πειραιά και μίλησε στο Bovary.gr για τη ζωή, την καριέρα του και τον τρόπο που ο ίδιος μελετά την αστρολογία.

Ο αστρολόγος μιλώντας για την ζωή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εχω περάσει και δύσκολα διότι εγώ τα έχω προκαλέσει. Αποδέχομαι το κακό και απομακρύνομαι. Ο,τι και να συμβεί δεν το βάζω κάτω. Οταν μου λένε πολλά όχι, εγώ αντιστέκομαι και θεριεύω. Γίνομαι μαχητικός. Δεν έχω φόβο, αλλά μια εσωτερική ελευθερία. Αυτό που θα ακούσω μπορεί να με επηρεάσει αλλά δεν θα ρυθμίσει την δική μου απόφαση. Eχω περάσει αδικίες και δοκιμασίες, αλλά έχω μεγάλη αντοχή».

Ο Κώστας Λεφάκης δήλωσε μεταξύ άλλων για το 2021: «Tην χρονιά που έρχεται δεν θα πρέπει να αφεθούμε στον φόβο, την προκατάληψη και τον πανικό. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι έρχεται ένας νέος τρόπος ζωής, θέλουμε δεν θέλουμε».

[via]

Related posts

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η γιατρός της εξηγεί το λόγο που πρέπει να φοράει την ειδική μάσκα

admin

Ιερά Σύνοδος: Ελεύθερη επιλογή ο εμβολιασμός – Κυρώσεις για «κηρύγματα κατά του εμβολίου»

admin

Κούγιας: «Ντροπή για τη Δικαιοσύνη η υπόθεση Λιγνάδη»

admin
elGreek