Επικαιρότητα

Έξαλλος ο Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά, θέλει να κλείσουν όλα άμεσα!

Έξαλλος ο Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά, θέλει να κλείσουν όλα άμεσα!

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς

Οι εικόνες με τον πολύ κόσμο έξω από τα καταστήματα (φορώντας τις μάσκες του) μετά το άνοιγμα της αγοράς, προκάλεσαν την έκρηξη του καθηγητή λοιμωξιολογίας Νίκου Σύψα, ο οποίος εκνευρισμένος τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας και άμεσα, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να γίνει άμεση εισήγηση για κλείσιμο της αγοράς!

«Η επιδημία είναι ακόμα άσχημη, ενώ έχει έρθει και η μετάλλαξη η οποία μεταδίδεται ταχύτατα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά αν συνεχιστούν αυτές οι εικόνες. Τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά συνωστισμό», είπε χαρακτηριστικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς!

Μάλιστα, συνέδεσε την κατάσταση και με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου: «Η αύξηση της κινητικότητας θα φέρει και άμεση αύξηση των κρουσμάτων. Τα σχολεία θα ανοίξουν μόνο αν έχουμε σταθερή τάση στα κρούσματα. Το πιο λογικό είναι να ανοίξουν 1η Φεβρουαρίου, αλλά είναι υψηλού κινδύνου το άνοιγμα αυτό γιατί τα παιδιά σε αυτές τις βαθμίδες συμπεριφέρονται σαν ενήλικες».

Πάντως τέτοιον εκνευρισμό για την εδώ και μήνες σαρδελοποίηση στα ΜΜΜ και τα 25-30 άτομα μέσα στις τάξεις, που πολλές φορές είναι και μικρές, δεν έχουμε δει…

Πηγή : newsbreak.gr

 

Related posts

Κορωνοϊός: Ζευγάρι δέχθηκε 400 ευρώ πρόστιμο επειδή φιλήθηκε δημόσια

admin

Κορονοϊός: «Ραγίζει καρδιές» γιατρός που νόσησε – «Είδα την αξονική στους πνεύμονές μου και τρόμαξα»

admin

«Χτύπησε» ξύλο ο Σωτήρης Τσιόδρας πριν του «χτυπήσουν» το εμβόλιο

admin
elGreek