Επικαιρότητα

Παντελής Παντελίδης: Συνοδηγός στο τροχαίο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα (Νέα Στοιχεία)

Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία τον θέλουν συνοδηγό στο τροχαίο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η οικογένεια του αναφέρει πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο. 

Με μια μαρτυρία που ανατρέπει  τα πάντα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη υποστηρίζει πως ο Παντελής δεν οδηγούσε το τζιπ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο τραγουδιστής βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού.

Μετά από έρευνα που έγινε ,ήρθε στο φως μια νέα μαρτυρία που  σύμφωνα με την οικογένεια Παντελίδη, αποδεικνύει όλα όσα υποστήριζαν μέχρι τότε για το ατύχημα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ,η οικογένεια Παντελίδη παραμένει στην άποψη  ότι ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο. Η μαρτυρία είναι σημαντική διότι ο μάρτυρας είναι εκείνος που είδε τον  Παντελή Παντελίδη τελευταία φορά, καθώς και τον βοήθησε να κάτσει στην θέση του συνοδηγού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου.

Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού.

Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».

[via]

Related posts

Καθαρά Δευτέρα: Ανατροπή με το πέταγμα του χαρταετού!

admin

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα απολύονται χωρίς αποζημίωση»

admin

«Μήδεια»: Ο Αλέξης Τσίπρας και τα παιδιά του βγήκαν να παίξουν με το χιόνι

admin
elGreek