Αξίζει να Διαβάσεις

Νηπιαγωγός διδάσκει τους μαθητές της από το νοσοκομείο την ώρα που κάνει χημειοθεραπεία

Νηπιαγωγός διδάσκει τους μαθητές της από το νοσοκομείο την ώρα που κάνει χημειοθεραπεία

Για πολλούς εκπαιδευτικούς η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από απλή δουλειά. Είναι ένα αληθινό πάθος και τίποτα δεν τους εμποδίζει απ’ το να εμπνεύσουν και να διδάξουν σημαντικά πράγματα στους μαθητές τους. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτή την υπέροχη νηπιαγωγό. Παρόλο που υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, δεν το βάζει κάτω, και συνεχίζει να κάνει μάθημα στα «παιδιά της» -όπως τα αποκαλεί- απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η 54χρονη δασκάλα του νηπιαγωγείου Kelly Klein διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Falcon Heights. Είναι το είδος του δασκάλου που θυμάσαι για πάντα στη ζωή σου γιατί πολύ απλά είναι αξιολάτρευτη, γλυκιά και κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Είναι δασκάλα εδώ και 32 χρόνια, εκ των οποίων τα 12 διδάσκει παιδιά του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου η δασκάλα είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της και δεν έχει λείψει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια από μάθημα. Ακόμα και όταν διαγνώστηκε καρκίνο των ωοθηκών σε τελευταίο στάδιο, δεν τα παράτησε! Συνέχισε να διδάσκει απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι καθημερινά αγωνίζεται για τη ζωή της.

Η κυρία Klein τόνισε ότι οι μαθητές της τη βοηθούν πολύ. Αναμφίβολα, της θυμίζουν να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και να συνεχίζει. «Οι μαθητές μου είναι το καλύτερο φάρμακο» είπε συγκινημένη.

«Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν πηγαίνει ταξίδι στη DisneyLand. Kάθε μέρα είναι ξεχωριστή! Τα παιδιά μου είναι τόσο ενθουσιασμένα. Κάνουμε μάθημα και πάντα θα γελάσουμε. Είναι τόσο διασκεδαστικό ακόμα και αν είμαστε απομακρυσμένοι.»

Πηγή: tiffytaffy.com

Related posts

Εdith Piaf: Ο άγνωστος και κεραυνοβόλος έρωτάς της για τον Δημήτρη Χορν

admin

Ο 4χρονος Ταξιάρχης εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του και το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την επιμέλεια και τον βάφτισε

admin

Κορωνοϊός: Τεστ στο σπίτι σας – Αποτελέσματα μέσα σε… 30 λεπτά

admin
elGreek