Αξίζει να Διαβάσεις Ιστορίες ζωής Μητρότητα

Κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κανέναν να το περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε η νοσοκόμα

Ένα κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κανέναν να το περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε η νοσοκόμα

Η νοσοκόμα πρόσεχε το κοριτσάκι που ήταν ολομόναχο μέχρι που αποφάσισε να το υιοθετήσει και να του προσφέρει απλόχερα αγάπη και οικογενειακή ζεστασιά.

Η μικρή Ζιζέλ γεννήθηκε πρόωρα τον Ιούλιο του 2016. Η μητέρα της εθισμένη στα ναρκωτικά και το μωράκι γεννήθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης με αρκετά προβλήματα υγείας.

Η Ζιζέλ έπασχε από νεογνικό σύνδρομο αποχής και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Το μωράκι πέρασε τρεις μήνες σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, μέχρι που μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο της Βοστόνης.

Εκεί, πέντε μήνες μετά τη νοσηλεία της τη γνώρισε μία νοσοκόμα. Η Λιζ Σμιθ δέθηκε αμέσως με την μικρή και φρόντιζε να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της, αφού δεν υπήρχε κανένας που να βρισκόταν στο πλευρό της

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού υποφέρουν από τη μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών κι ενώ είχαν το δικαίωμα να βλέπουν τη μικρή μία φορά την εβδομάδα, σχεδόν ποτέ δεν βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο.

Η νοσοκόμα δεν άντεχε ν’ αφήνει τη μικρή μόνη της στο νοσοκομείο κι έτσι αποφάσισε να αρχίσει τις διαδικασίας για να υιοθετήσει το παιδί.

Μετά από πολλές διαδικασίες η Λιζ κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα της Ζιζέλ: «Ήμουν τόσο χαρούμενη που κατάφερα να την υιοθετήσω, ωστόσο την ίδια ώρα ήμουν δυστυχισμένη. Δυστυχισμένη για τους γονείς της που την έχασαν. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την στοργή της μητέρας της».

Ο δικαστής πριν ανακοινώσει την απόφασή του είπε: «Όλοι όταν μπαίνω στην αίθουσα στέκονται όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Σήμερα θα σηκωθώ εγώ όρθιος για να δείξω τον σεβασμό μου σε εσένα. Μία γέννα είναι θαύμα, ωστόσο αυτό που έκανες είναι αξιοθαύμαστο. Η μοίρα σας ένωσε.

Η Ζιζέλ,πλέον, είναι περίπου τριών ετών και έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Λιζ από την άλλη είναι μία ευτυχισμένη μαμά…

πηγή : gazzetta.gr

Related posts

Πως τα Κρεμμύδια Μπορούν να Θεραπεύσουν το Βήχα, τον Πυρετό και Όχι Μόνο! 8 Ασυνήθιστοι Τρόποι Χρήσης τους.

admin

«Τόσα καλοκαίρια»: Η ιστορία του τραγουδιού του Δάκη που έγινε… κατά λάθος το πρώτο ελληνικό βίντεο κλιπ

admin

51χρονη γυναίκα γέννησε την εγγονή της επειδή η κόρη της δεν μπορούσε να κάνει παιδιά

elenh fatsh
elGreek