Αξίζει να Διαβάσεις Απόψεις Κοινωνικά

«Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ

«Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με τον γιατρό Δημήτρη Γάκη πρέπει να εμβολιαστούν μόνο τα παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας

«Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εγκρίνει κι εμείς το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών» δήλωσε πριν μερικές μέρες η Παιδίατρος και Λοιμωξιολόγος Βάνα Παπαευαγγέλου, ανακοινώνοντας στην ουσία ότι δεν αποκλείεται οι μαθητές να ξεκινήσουν εμβολιασμένοι τη νέα σχολική χρονιά.

Μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του AlertTV, ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης καταδικάζει τις ανακοινώσεις της κα. Παπαευαγγέλου: «Είναι αδιανόητο, λυπάμαι για την γιατρό αυτή και την οικτίρω, διότι δεν κάνουμε εμβόλιο γρίπης στα παιδιά εκτός αν έχουν κάποια ανοσοανεπάρκεια ή κάποια σοβαρή ασθένεια» σχολίασε και πρόσθεσε: «Δεν είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος στα παιδιά από τον κορωνοϊό απ’ότι από την γρίπη. Η γρίπη σκοτώνει πολλά περισσότερα λένε οι στατιστικές. Επομένως γιατί να κάνουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό στα παιδιά;»

Σύμφωνα με τον γιατρό και πρώην διοικητή του ΑΧΕΠΑ, η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό των παιδιών είναι «απαράδεκτη και φασιστική»: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου σαν γιατρός να υποχρεώσω ποτέ ασθενή να κάνει κάτι. Πόσο μάλλον υγιή όπως εν προκειμένω με τα εμβόλια».

Ο κ. Γάκης από την αρχή της πανδημίας είχε εκφράσει την άποψη ότι τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι λανθασμένα και δεν επιφέρουν αποτέλεσμα. Ο ίδιος υποστήριζε σθεναρά ότι πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και η κατ’οίκον νοσηλεία με παρακολούθηση από ιατρικό προσωπικό.

[diaforetiko.gr/aparadekto-kai-fasistiko-to-emvolio-sta-paidia-leei-o-proin-dioikitis-toy-achepa/]

Related posts

Η Έρη Ρίτσου έκανε σκόνη την κυβέρνηση: «Τι Lockdown ρε χαμένε»

elenh fatsh

Lockdown: Η σeξουαλική επιθυμία μειώθηκε σημαντικά μετά από έναν χρόνο πανδημίας

admin

38χρovη παρθένα: «Θα κάνω Eρωτα για πρώτη φορά όταν…» (photo-video)

admin
elGreek