Αξίζει να Διαβάσεις Κοινωνικά Μητρότητα

23χρονη μάνα έχει ήδη 11 παιδιά και σχεδιάζει να αποκτήσει άλλα 100

23χρονη μάνα έχει ήδη 11 παιδιά και σχεδιάζει να αποκτήσει άλλα 100 με παρένθετες μητέρες

Η Κριστίνα Οζτούρκ αγαπάει την οικογενειακή ζωή και μαζί με τον 56χρονο σύζυγό της, Γκαλίπ Οζτούρκ, είναι πρόθυμοι να δώσουν πολλά λεφτά για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αυτή η μητέρα από τη Ρωσία είναι μόλις 23 ετών κι έχει ήδη αποκτήσει 11 βιολογικά παιδιά και ελπίζει να αποκτήσει κι άλλα 100, μέσω παρένθετων μητέρων.

Η Κριστίνα Οζτούρκ αγαπάει την οικογενειακή ζωή και μαζί με τον 56χρονο σύζυγό της, Γκαλίπ Οζτούρκ, είναι πρόθυμοι να δώσουν μέχρι και 800.000 λίρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει τουλάχιστον 105 παιδιά, όπως ανέφερε σε λογαριασμό που διατηρεί σε κοινωνικό δίκτυο…

«Δεν ξέρω πόσα θα είναι τελικά, αλλά σίγουρα δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε στα 11» είπε η μητέρα.

Εάν η Κριστίνα θέλει να πετύχει τον στόχο της μέχρι την ηλικία των 30 ετών, θα πρέπει να αποκτά 12 παιδιά κάθε χρόνο για τα επόμενα επτά χρόνια.

 

Η οικογένεια ζει στην παραθαλάσσια πόλη Batumi της Γεωργίας, όπου είναι νόμιμη η απόκτηση παιδιών από παρένθετες μητέρες, με την αμοιβή για κάθε γέννα να αγγίζει περίπου τις 8.000 λίρες.

Η Κριστίνα γεννήθηκε στη Μόσχα. Σε διακοπές που έκανε στην παραθαλάσσια πόλη, συνάντησε τον σύζυγό της, τον Γκαλίπ, που κατάγεται από την Τουρκία.

«Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τις παρένθετες μητέρες και δεν έχουμε άμεσες επαφές μαζί τους για να αποφύγουμε προβλήματα μετά την εγκυμοσύνη». 

Με τα χρήματα να μην αποτελούν εμπόδιο, καθώς είναι εκατομμυριούχοι, το ζευγάρι σύντομα μπορεί να αποκτήσει, πιθανότατα, τη μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο.

Πηγή : sputniknews.gr

 

Related posts

60χρονος κροίσος μηνύει την πρώην του, 26χρονο μοντέλο, γιατί του… «έφαγε» χρήματα

admin

Γονείς, προσοχή! Η αυτοκτονία του 15χρονου στο Kερατσίνι προάγγελος νέας αρρωστημένης διαδικτυακής πρόκλησης;

admin

To Κοριτσάκι που Γεννήθηκε Χωρίς Μύτη και Απέδειξε ότι Όλοι είναι Όμορφοι με τον Δικό τους Τρόπο!

admin
elGreek