Βίντεο Θηλασμός

Θηλασμός: Διαφημιστικό για την «αλήθεια» του γυναικείου στήθους

Το σποτ θα προβληθεί στις Χρυσές Σφαίρες

Θηλασμός: Η πραγματική εικόνα του γυναικείου στήθους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι θηλάζουσες.

Tην πραγματική εικόνα του γυναικείου στήθους την περίοδο του θηλασμού παρουσιάζει το διαφημιστικό σποτ «Stream of Lactation» του Parenthood Frida Mom, που αναμένεται να προβληθεί στις Χρυσές Σφαίρες.

Η διαφήμιση είναι μέρος της εκστρατείας #sprayitforward της Frida Mom, η κυκλοφορία της οποίας συμπίπτει με μια νέα σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του μαστού μετά τον τοκετό.  «Είτε ξεκινάτε είτε σταματάτε, ο θηλασμός είναι ένα συναισθηματικό και φυσικό ταξίδι γεμάτο υψηλά και χαμηλά επίπεδα για τα οποία πολλές νέες μητέρες δεν είναι προετοιμασμένες. Οι νέες μητέρες (και τα στήθη τους) αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της γαλουχίας – από το μασάζ των φραγμένων αγωγών με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έως την επιβράδυνση της ροής με φύλλα λάχανου. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τα στήθη σας, όχι μόνο το μωρό σας», γράφει η Frida Mom.

Στο βίντεο εμφανίζονται μητέρες που θηλάζουν τα μωρά τους και μοιράζονται τις σκέψεις τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Μάλιστα, αναρωτιούνται πότε είναι καλή η στιγμή να σταματήσουν τον θηλασμό κι αν μία τέτοια επιλογή της κάνει κακές μητέρες.

Ένα απόσπασμα τριάντα δευτερολέπτων «θα παίξει» στις Χρυσές Σφαίρες, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Frida Mom.

Πέρυσι, το ABC απαγόρευσε την προβολή προηγούμενης διαφήμισης της Frida Mom στα Όσκαρ. Έδειχνε μία νέα μητέρα να πηγαίνει στο μπάνιο.

Για εμάς ο θηλασμός αξίζει όλα τα Όσκαρ του κόσμου!

[via]

Related posts

Οδηγίες εμβολιασμού για εγκύους & θηλάζουσες μητέρες. Τι ισχύει και τι όχι (Σημαντικές Πληροφορίες)

admin

Τι πρέπει να γνωρίζουν έγκυες και θηλάζουσες για τον εμβολιασμό κατά της CoViD-19

admin

Επικό τσιφτετέλι από άνδρα σε ουζερί τρελαίνει το διαδίκτυο (video)

admin
elGreek