Βίντεο Κόσμος Παράξενα

Το 8χρονο μυώδες αγόρι της δεκαετίας του ’90 έχει μεγαλώσει πολύ και η εμφάνισή του είναι εντελώς διαφορετική

Θυμάσαι τον Ρίτσαρντ Σάντρακ, γνωστό και ως “Μικρό Ηρακλή”; Λοιπόν, έχουν περάσει δεκαετίες και η τρέχουσα εμφάνισή του μπορεί να σας εκπλήξει …

Ο Richard Sandrak ήταν μόλις 11 ετών όταν κέρδισε τον τίτλο του ισχυρότερου αγοριού στον κόσμο. Μόλις 6 ετών, ο Μικρός Ηρακλής είχε τη σωματική διάπλαση που θα μπορούσε να ντροπιάσει πολλούς ενήλικες άντρες. Αυτό το μικρό αγόρι δεν ήταν μόνο ένας bodybuilder, αλλά και ένα διεθνές φαινόμενο λόγω των δεξιοτήτων των πολεμικών τεχνών και της εμφάνισής του στην τηλεόραση και τις ταινίες.

Όλα έχουν μια τιμή

Το νεαρό αγόρι πλήρωσε το τίμημα για την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση που δημιούργησε. Ο Ρίτσαρντ λέει ότι περνούσε όλες τις ημέρες με προπόνηση χωρίς να έχει χρόνο για να βγει και να παίξει με φίλους. Ως παιδί, δεν του επιτράπηκε ποτέ να φάει γλυκά ή ανθυγιεινά πιάτα, υποστηρίζοντας ακόμη ότι ο πατέρας του έτρωγε πίτσα μπροστά του ενώ αναγκάστηκε να φάει μόνο μαρούλι. Παρ ‘όλα αυτά, ο Σάντρακ ισχυρίζεται ότι η φάση του bodybuilding ως παιδί ήταν εξ ολοκλήρου δική του απόφασή: “Οι γονείς μου συνήθιζαν να προπονούνται όλη την ώρα και ήθελα να συμμετάσχω και εγώ. Ήταν κυρίως η επιλογή μου. Έτσι μεγάλωσα. Ποτέ δεν με ανάγκασαν για κάτι. Αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.”

Ένα αλλαγμένο άτομο

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του Richard Sandrak σήμερα, δεν θα μπορούσε να μας περάσει απο το μυαλό, πως ήταν ο “μικρός Ηρακλής” πριν από μερικά χρόνια. Ο Ρίτσαρντ εξακολουθεί να έχει καλή υγεία, αλλά απέχει πολύ από το μυώδες και γραμμωμένο παιδί που ήταν στο παρελθόν.

Ενώ από τότε έχει εγκαταλείψει το bodybuilding, έχει στρέψει το βλέμμα του σε έναν πολύ διαφορετικό στόχο: έρευνα αεροδιαστημικής. Το όνειρό του ειναι πλέον να εργαστεί μια μέρα στη NASA.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τη μετάβασή του από το μυώδες αγόρι της δεκαετίας του ’90 στον άνδρα σήμερα!

 

[Via]

Related posts

Κορονοϊός: Νέο σύμπτωμα οι πολύωρες στύσεις ασθενών με Covid-19 στα νοσοκομεία

admin

TikTok: Έγινε διάσημη από τo τεράστιο στόμα της

elenh fatsh

Γυναίκα εθισμένη στις πλαστικές έχει παραμορφωθεί αλλά δεν σκοπεύει να τις σταματήσει

admin
elGreek