Ιστορίες ζωής Κοινωνικά

Οι φωτογραφίες ενός γάμου έχουν κάνει όλο το διαδίκτυο να λυγίσει – Προσέξτε το χέρι της νύφης…

Οι φωτογραφίες ενός γάμου έχουν κάνει όλο το διαδίκτυο να λυγίσει. Μόλις δείτε το χέρι της νύφης θα ανατριχιάσετε! Ένας 63χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο και του είπαν ότι του έμεναν μόλις μερικές μέρες ζωής. Μια φιλανθρωπική οργάνωση διοργάνωσε τον γάμο του με την 45χρονη Tracy Brooks! Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Το ζευγάρι από το Rochdale του Greater Manchester παντρεύτηκε σε συγκινητική τελετή μπροστά σε συγγενείς και φίλους στο νοσοκομείο. Η τελετή διοργανώθηκε σε λιγότερες από 24 ώρες. Το Gift of a Wedding, η οργάνωση πίσω από το γάμο, επιβεβαίωσε ότι ο Kershaw πέθανε.

Νύφη κρατάει το χέρι του καρκινοπαθή άνδρα της

 

Η οργάνωση δημοσίευσε στο Facebook το εξής μήνυμα: «Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο Raymond Kershaw πέθανε. Η οργάνωση μας σχεδίασε τον γάμο του αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Raymond, ο οποίος είχε καρκίνο, παντρεύτηκε την σύντροφο του, Tracy, σε μια συγκινητική τελετή το Σάββατο, μαζί με συγγενείς και φίλους στο νοσοκομείο Rochdale

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προμηθευτές που τα παράτησαν όλα ώστε ο Raymond και η Tracy να έχουν μια ξεχωριστή μέρα.»

Η οργάνωση ζήτησε δωρεές για την τελετή, η οποία αρχικά είχε κανονιστεί για τις 2 Ιουνίου. Αλλά η κατάσταση του Kershaw επιδεινωνόταν, κι έτσι ο γάμος κανονίστηκε για το περασμένο Σάββατο. Η οργάνωση είχε πολύ λίγο χρόνο στην διάθεση της. Μέσα σε λίγες ώρες, άνθρωποι και επιχειρήσεις προσέφεραν τις δωρεές τους για όλα τα απαραίτητα της τελετής.

Οι φωτογραφίες ενός γάμου έχουν κάνει όλο το διαδίκτυο να λυγίσει

 

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων εξέφρασαν την λύπη τους για τον θάνατο του Kershaw. Η ιδρύτρια της οργάνωσης, Patricia Harrison, έλαβε πέρσι βραβείο από την Theresa May για τον εθελοντισμό της.

Η Melissa King, παράνυμφος και συγγενής του ζευγαριού, είπε ότι το ζευγάρι είχε συγκινηθεί με την γενναιοδωρία του κόσμου. Πριν τον θάνατο του Kershaw είχε πει: «Ο Ray και η Tracy ήξεραν ότι ο καρκίνος ήταν τελικού σταδίου, έτσι ήθελαν απλά να παντρευτούν.

Αυτό που έκανε το Gift of a Wedding ήταν απίστευτο. Ήταν στο πόδι ώρες πριν τον γάμο ώστε να γίνουν όλα σωστά. Ξέρω ότι ο Ray και η Tracy δεν μπορούν να ευχαριστήσουν αρκετά τον κόσμο για ό,τι έκανε. Είναι απίστευτο πόσοι έκαναν δωρεές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.»

Το προσωπικό των νοσοκομείων του Greater Manchester έκανε πάλι την υπέρβαση αυτόν τον μήνα μετακινώντας το κρεβάτι της ετοιμοθάνατης Beatrice Whitehead δίπλα σε αυτό του κατά 67 χρόνια συζύγου της ώστε να περάσουν τις τελευταίες μέρες τους μαζί.

Η Whitehead πάλευε με τον καρκίνο των οστών 6 χρόνια και αποφάσισε να σταματήσει τις θεραπείες. Λίγες εβδομάδες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, ο 90χρονος σύζυγος της αρρώστησε και μπήκε κι αυτός στο νοσοκομείο. Η κόρη τους, Suzanne Hall, είπε ότι η κίνηση αυτή των νοσοκομείων ήταν υπέροχη.

[via]

Related posts

Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με την κόρη μου κι εκεί μέσα θα κλείσουμε όλες τις Ερασμίες που φοβούνται μέσα στα σπίτια τους

admin

Η Μένια απ’ την Αλεξανδρούπολη έβαλε πάνω απ’ όλα το αγέννητο παιδί της και δίδαξε σε όλους την αξία του αγώνα μιας μάνας

admin

«Θα είμαι εδώ για σένα» το συγκηνητικό μήνυμα ενός μπαμπά που μεγαλώνει μόνος του το παιδί του με σύνδρομο Down – φωτο

elenh fatsh
elGreek