Κοινωνικά

38χρovη παρθένα: «Θα κάνω Eρωτα για πρώτη φορά όταν…» (photo-video)

«Η παρθενιά είναι ένα δώρο που θέλω να δώσω…»

38χρovη παρθένα: «Θα κάνω έpωτα για πρώτη φορά όταν…»! Το 2012 η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον στίβο, 38χρονη Λόλη, κατά κόσμον Λόρι Σούζαν Τζόουνς, είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένα και είχε πει πως θα κάνει πρώτη φορά έρωτα όταν παντρευτεί. Εννέα χρόνια μετά και φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει.

«Προσπάθησα με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ακόμη και με συναδέλφους αθλητές, αλλά πάντα θα υπήρχε διάλυση και η καρδιά μου ράγιζε. Είμαι αποφασισμένη να κάνω έpωτα για πρώτη φορά μόνο όταν παντρευτώ, αλλά δεν μπορώ να βρω τον σωστό άντρα» είπε πρόσφατα η 38χρovη Αμερικανίδα.

Πάντως, η δημόσια αποκάλυψε για την εpωτική της ζωή δεν την βοήθησε, αφού είναι ακόμα πιο δύσκολη η εύρεση ενός άντρα τώρα και το παραδέχθηκε: «Ήταν λάθος να το πω. Σκότωσε όλες τις εξόδους μου μετά από αυτό. Δεν έχω καμία ευκαιρία. Τουλάχιστον είχα πριν. Συνήθιζα να σκέφτομαι πως εντάξει, πώς να του πω, πρέπει να περιμένω μέχρι να με συναντήσει ως άτομο ή απλά να ρίξω μια βόμβα» ανέφερε με ειλικρίνεια.

«Η Eρωτική επαφή βοηθά έναν αθλητή»

Η όμορφη Λόλο Τζόουνς γνωρίζει πως ο έρωτας μπορεί να την βοηθήσει και στην αθλητική της ζωή επισημαίνοντας: «Το σ$ξ βοηθά έναν αθλητή. Είναι καλός για τις ορμόνες σου, αλλά είμαι σε μια ευγνώμων θέση. Δεν ξέρω γιατί ο Θεός δεν με ευλόγησε ακόμη με το γάμο», απορεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lolo Jones (@lolojones)

«Δεν θα με πάρουν πριν από το γάμο»

Η 38χρovη αθλήτρια του στίβου παραδέχθηκε πως της αρέσουν οι άντρες και μάλιστα πολλοί, αλλά βγαίνουν μαζί της μόνο και μόνο για το δώρο που θέλει να κάνει στο μελλοντικό της σύζυγο.

«Μου αρέσουν πολλοί άντρες, αλλά μπαίνουν σε μια σχέση μαζί μου μόνο για να αλλάξουν τις αρχές μου. Όταν το συνειδητοποιούν αυτό, ότι δεν θα με πάρουν πριν από το γάμο, με αφήνουν. Η παρθενιά είναι ένα δώρο που θέλω να δώσω στον μελλοντικό σύζυγό μου. Αλλά αυτό το ταξίδι είναι πολύ δύσκολο. Στην πραγματικότητα, το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή μου, πιο δύσκολο από το να προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε η Τζόουνς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lolo Jones (@lolojones)

Η Λόλο είναι από τις λίγες αθλήτριες που εκπροσωπούν τις Ηνωμένες Πολιτείες τόσο στους Θερινούς όσο και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτρεξε τα 100μ εμπόδια στο Πεκίνο και το Λονδίνο, και αγωνίστηκε στο Σότσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lolo Jones (@lolojones)

[via]

Related posts

15 φράσεις που άκουσα από την (προ)έφηβη κόρη μου και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!

admin

Έκρηξη γεννήσεων λόγω καραντίνας αναμένεται το καλοκαίρι που έρχεται

admin

Οι πύλες της Κολάσεως στο Ερυθρός Σταυρός: «Eίδα τη γυναίκα μου να ξεψυχά από καρκίνο και εγώ κόλλησα κορωνοϊό από τα ελλιπή μέτρα»!

admin
elGreek