Απόψεις

Κορωνοϊός: «Βόμβα» από τον Μπιλ Γκέιτς – Η ημερομηνία για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα!

Κορωνοϊός: «Βόμβα» έριξε ο Μπιλ Γκέιτς σχετικά με την ημερομηνία, που έδωσε για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα! Παράλληλα, για τον τρομακτικό κίνδυνο της ραγδαίας εξάπλωσης κορωνοϊού είχε προειδοποιήσει από το 2015 ο Μπιλ Γκέιτς.

Όπως είπε ο κόσμος θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

«Είναι μια απίστευτη τραγωδία», σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

«Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή», υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

 

«Βόμβα» από τον Μπιλ Γκέιτς για τον κορωνοϊό

 

Ο δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από πρόεδρος της Microsoft Corp το 2014 έχει δεσμευτεί μέσω του φιλανθρωπικού του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για τη χορήγηση τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία της COVID-19.

Ο μηχανισμός COVAX, ο οποίος υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) αποσκοπεί στην εξασφάλιση 2 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για τις χώρες με χαμηλότερο εισόδημα ως τα τέλη του 2021.

Related posts

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι χαρούμενος που ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο γιατί είναι ευτυχισμένος»

admin

Γιάννης Ιωαννίδης : «Πλήρης αποτυχία το σκληρό lockdown με 80 νεκρούς την ημέρα. Να επιτραπούν οι μετακινήσεις»

admin

Καρατζαφέρης: Φίλε Γιώργο, με την Μαρίνα κέρδιζες, δεν έχανες! | Το μήνυμα του Γιώργου Καραζαφέρη στον Γιώργο Πατούλη

admin
elGreek