Αξίζει να Διαβάσεις Ιστορίες ζωής Μητρότητα

«Η μαμά μου λίγο πριν πεθάνει μού είπε ότι είμαι έγκυος»: Απέκτησε δίδυμα αφού είχε χάσει 12 μωρά

«Η μαμά μου λίγο πριν πεθάνει μού είπε ότι είμαι έγκυος»: Απέκτησε δίδυμα αφού είχε χάσει 12 μωρά

Αγωνιζόταν για χρόνια ενάντια στην υπογονιμότητα και τελικά όχι απλώς έκανε πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει μητέρα, αλλά το εκπλήρωσε εις διπλούν, καθώς υποδέχτηκε δίδυμα. Η Κάρλα Πάτερσον από τη Σκοτία είχε χάσει 12 μωρά μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τους γιους της, Μπλέιν και Μπλερ.

Με τον σύντροφό της, Στίβεν Νταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror, προσπαθούσαν από το 2016 να γίνουν γονείς αλλά μετά από μια εξωμήτριο κύηση ακολούθησαν έντεκα αποβολές, οι οποίες οδήγησαν την Κάρλα σε μια σειρά από εξετάσεις και επεμβάσεις.

Στη διάρκεια εκείνων των χρόνων η Κάρλα διαγνώστηκε με υπερθυρεοειδισμό, που συνδέθηκε με τις διαδοχικές αποβολές, και το 2018 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεση θυρεοειδούς. Αλλά οι αποτυχημένες κυήσεις συνεχίστηκαν.

Στη διάρκεια εκείνων των χρόνων η Κάρλα διαγνώστηκε με υπερθυρεοειδισμό, που συνδέθηκε με τις διαδοχικές αποβολές, και το 2018 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς. Αλλά οι αποτυχημένες κυήσεις συνεχίστηκαν.

«Ήρθα λοιπόν σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση Tommy’s, που υποστηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα, και προσφέρθηκαν να μου καλύψουν τα έξοδα για μια σειρά εξετάσεων».

Το γεγονός ότι οι εξετάσεις δεν εντόπισαν κανένα γυναικολογικό πρόβλημα παράτεινε την αγωνία της. Αφού απέκλεισαν και τα τελευταία σενάρια υγείας μαζί με τον σύντροφό της, η διάγνωση ήταν «ανεξήγητη υπογονιμότητα». Τότε, η Κάρλα μπήκε σε λίστα αναμονής για εξωσωματική γονιμοποίηση. Στο μεταξύ, η μητέρα της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο.

«Η μητέρα μου έχασε τη μάχη στις 18 Ιουλίου του 2020. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι τρεις μέρες πριν από το θάνατό της μού είπε ότι είμαι έγκυος και με ρώτησε πότε περιμένω να γεννήσω».

«Η μητέρα μου έχασε τη μάχη στις 18 Ιουλίου του 2020. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι τρεις μέρες πριν από το θάνατό της μού είπε ότι είμαι έγκυος και με ρώτησε πότε περιμένω να γεννήσω. Δεν είχα ιδέα για αυτό και απλά το ξέχασα. Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία της, ανακάλυψα ότι είχα συλλάβει με φυσικό τρόπο, χωρίς εξωσωματική, δίδυμα. Πιστεύω ότι αυτά τα θαύματα μου τα έστειλε η μαμά μου».

Αυτή την περίοδο η Κάρλα οργανώνει τον γάμο της με τον Στίβεν και δυσκολεύεται ακόμα να πιστέψει στην τύχη της. «Είμαστε η απόδειξη ότι συμβαίνουν θαύματα. Σε όλους όσους προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί, θα ήθελα να πω, μη χάνετε την αισιοδοξία σας».

[via]

Related posts

Κροατία: Σούπερ γιαγιά 99 χρονών νίκησε τον κορονοϊό μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας

admin

Ζευγάρι φροντίζει παιδιά με ασθένειες σε τερματικό στάδιο τα οποία εγκαταλείπουν οι γονείς τους

admin

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Για μένα ο Δημήτρης που ήξερα εξαφανίστηκε, εμφανίστηκε ένα τέρας»

admin
elGreek