Σχολείο Τραγικά

Νήπιο περιπλανιόταν στο δρόμο και έκλαιγε – «Το έσκασε από παιδικό σταθμό», δεν είχαν καταλάβει ότι έλειπε

Παιδικός σταθμός: Νήπιο το έσκασε από το σχολείο και βρέθηκε από μία περαστική να περιπλανιέται μόνο του στο δρόμο και να κλαίει.

Ένας παιδικός σταθμός στο Belleville του Ιλινόις βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς κανείς από τους υπεύθυνους δεν είχε καταλάβει πως απουσιάζει το μικρό παιδί. «Ήταν ένα μωράκι…Πραγματικά, είχα σοκαριστεί» δήλωσε η γυναίκα που το εντόπισε.

«Περιπλανιόταν μόνο του και έκλαιγε. Τον σήκωσα αγκαλιά και τον ρώτησα: “Τι συμβαίνει;” Από πού ήρθες;” Και απλά ακούμπησε το κεφάλι του πάνω μου. Άρχισα να περπατώ μαζί του και κοίταζα δεξιά-αριστερά να βρω σε ποιον λείπει ένα μωρό» δήλωσε η γυναίκα.

Παιδικός σταθμός: Τι δήλωσαν οι γονείς του μικρού παιδιού για το περιστατικό;

Η γυναίκα θυμήθηκε ότι εκεί κοντά βρισκόταν ένα παιδικό σταθμός και συνειδητοποίησε πως οι υπεύθυνοι δεν είχαν αντιληφθεί ότι το παιδί έλειπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος που ήταν υπεύθυνη για το παιδί απολύθηκε.  «Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο αβοήθητη», δήλωσε η Brandi Bland, η μητέρα του παιδιού. «Βρίσκομαι κάπου αλλού και ο γιος μου περιπλανιέται στο δρόμο και τον βρίσκει ένας άγνωστος. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε» τόνισε.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού, Demaggio Fluker, δήλωσε: «Πονάει, απλά και μόνο να ξέρεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και δεν το γνωρίζεις καν».

[via]

Related posts

Βία Ανηλίκων: Μπορεί η επιθετικότητα των παιδιών να οφείλεται ως έναν βαθμό και στις γονεϊκές συμπεριφορές;

admin

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 Απριλίου. Η μέρα που δάκρυσε και ο Θεός

admin

22χρονη μητέρα ήταν έτοιμη ν’ αυτοκτονήσει – Ξαφνικά όταν «πλησίασε» κοντά στο θάνατο…

admin
elGreek