Life Style Φαγητό/Συνταγές

ΑΥΤΑ είναι τα ΠΙΟ ζουμερά μπιφτέκια που έχεις φτιάξει ποτέ – Τα μυστικά

Από τα πρώτα φαγητά που αποπειράθηκες να φτιάξεις και πέτυχε. Μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες, μία από τις αγαπημένες συνταγές.

Πρέπει να εξελίξεις την τέχνη και να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα. Υπάρχουν μερικά μυστικά για να γίνουν τα μπιφτέκια ζουμερά και αφράτα.

Μπαγιάτικο ψωμί

Το ψωμί βοηθάει στο να αποκτήσει συνοχή το μείγμα και να μη διαλυθεί κατά το πλάσιμο και κυρίως κατά το ψήσιμο. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις μπαγιάτικο που είναι αρκετά αφυδατωμένο. Το μουλιάζεις σε νερό και μετά πολύ εύκολα μπορείς να το τρίψεις με τα χέρια.

Ελαιόλαδο στο ζύμωμα

Φοράς γάντια για να πλάσεις τα μπιφτέκια και κάνεις πολύ καλά, ωστόσο μπορείς να βρέχεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο κατά το πλάσιμο. Και δε θα κολλήσει το μείγμα και όταν ψηθεί θα γίνει ιδιαίτερα ζουμερό. Λειτουργεί και με μπίρα.

Ξύδι

Το ξύδι βοηθάει και στο να αφρατέψει ο κιμάς. Προσοχή στην ποσότητα. 1 κουταλιά της σούπας ξύδι ανά 1/2 κιλό κιμά, είναι ιδανική.

Related posts

Μακαρόνια όπως δεν τα έχετε ξαναφάει: Vegan mac ‘n’ cheese με σκόρδο, μπρόκολο και μουστάρδα dijon

admin

September Dressing: 13 σύνολα από τις πασαρέλες που θα σας εμπνεύσουν

admin

Δυσκολεύεσαι να χάσεις κιλά; Διάβασε πού μπορεί να οφείλεται η αποτυχία απώλειας κιλών!

admin
en_USEnglish