Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα ΠΙΟ τυχερά στον έρωτα το 2021 -Με ποιους θα ταιριάξουν και με ποιους όχι

2020 is officially canceled! Η φετινή χρονιά είναι μια από τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών για όλο τον πλανήτη.

Μπορεί να είμαστε μόνο στα μέσα του 2020, ωστόσο, σίγουρα θα το θυμόμαστε για πάντα.

Τα σχέδιά μας παίρνουν μια παράταση και σκεφτόμαστε ήδη το 2021 ελπίζοντας να είναι καλύτερο για όλους.

Έτσι και ο.. έρωτας μπορεί να περιμένει! Τι θα μας φέρει όμως το 2021 στον έρωτα και ποιοι θα είναι οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου;

Σύμφωνα με το Lovehoroscope.guru, 4 ζώδια θα είναι αυτά που θα βρουν την αγάπη τη νέα χρονιά.

Ταύρος

Η αγάπη και ο γάμος θα έχουν σημαντική θέση στη ζωή του Ταύρου τη νέα χρονιά. Όσοι χωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε μια νέα σοβαρή σχέση. Τα πιο συμβατά ταίρια, σωματικά και αισθηματικά, είναι ο Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός. Ο Λέων και ο Υδροχόος είναι οι χειρότερες επιλογές καθώς η σχέση μαζί τους θα είναι γεμάτη ένταση και ζήλια.

υδρόγειος με ζώδια
Unsplash/anastasia-dulgier

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα βρει έναν ταιριαστό σύντροφο το 2021 και θα είναι χαρούμενος και ερωτευμένος. Ωστόσο, θα έχει συναισθηματικά πάνω-κάτω. Θα βρει νέες σχέσεις και θα έχει ρομαντικές περιπέτειες. Σκορπιός και Ιχθύες είναι οι πιο συμβατοί μαζί του καθώς μοιράζονται το ίδιο πάθος ενώ ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και έμπιστος. Ο ανεξάρτητος Κριός δεν του ταιριάζει αλλά μπορεί να βρει την ευτυχία με έναν Ταύρο.

Λέων

Το λιοντάρι θα είναι πιο τυχερό στον έρωτα τη νέα χρονιά από τις προηγούμενες. Θα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και θα ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση. Θα απελευθερώσει τα συναισθήματά του και να δώσει πάθος και ένταση στη σχέση. Τα πιο συμβατά ζώδια είναι ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Τοξότης ενώ αντίθετα Ταύρος και Σκορπιός δεν είναι ιδανικοί σύντροφοι.

μακαρόν
Unsplash/brigitte-tohm

Ζυγός

Ο Ζυγός θα έχει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει νέους ανθρώπους το 2021, καθώς θα είναι πιο δραστήριος. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβρη του νέους έτους θα έχει την ευκαιρία να εδραιώσει τις σχέσεις του. Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι ιδανικοί καθώς υπάρχει αρμονία μεταξύ τους. Τα πάνε καλά και με τον Κριό, που του προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ικανοποίηση. Λιγότερο συμβατοί είναι Λέοντες και Τοξότες ενώ ο Παρθένος είναι τελειομανής για τα γούστα του Ζυγού.

 

Related posts

Οι ερ@τικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Νοέμβριο του 2020. – Θα κλάψουν μανούλες!

elenh fatsh

Πως θα καταλάβεις ότι σε βλέπει ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο του;

elenh fatsh

Αυτό είναι το κατάλληλο επάγγελμα για κάθε ζώδιο

admin
elGreek