Ζώδια

Σήμερα 19/10/20: Δε θα μείνει τίποτα όρθιο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Παραμένοντας σε ανάδρομη πορεία, ο Άρης στον Κριό συγκρούεται σήμερα με τον Δία στον Αιγόκερω, οπότε το κλίμα θα είναι τεταμένο! Θα επικρατήσει ένας αναβρασμός, μια αναμπουμπούλα, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις, οι οποίες θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ίσως και για θέματα που προϋπήρχαν και δεν λύθηκαν, ενώ, αψυχολόγητες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα, έκθεση και ρίσκα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλειώδεις γκάφες και χασούρα.

Σε αυτό το κλίμα συμβάλλει και ο Ερμής στο Σκορπιό, που κι αυτός ως ανάδρομος, έρχεται ξανά σε αντίθεση με τον Ουρανό τον Ταύρο, στέλνοντας στο… καλό την υπομονή και την ηρεμία μας, αφού πάλι κάτι θα σκάσει και θα μας αναστατώσει ή θα μας βάλει να τσακωθούμε.

Το μόνο θετικό, που μπορούμε να πούμε ότι θα λειτουργήσει καταπραϋντικά στις φωτιές που θα μας ανάψουν οι παραπάνω πλανήτες, φέρνοντας κάποιες καλές εξελίξεις όσον αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικά, είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω, αν δεν αποφασίσει κι αυτή να μπει στο… χορό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Related posts

ΑΥΤΑ είναι τα 5 ζώδια που «ρουφούν» την ενέργεια των άλλων

admin

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι «μονίμως στην τσίτα» και «έτοιμα για καβγά», όπως εσείς τα ψηφίσατε

admin

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα ΠΙΟ τυχερά στον έρωτα το 2021 -Με ποιους θα ταιριάξουν και με ποιους όχι

admin
elGreek