Ζώδια

Οι ερ@τικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Νοέμβριο του 2020. – Θα κλάψουν μανούλες!

Στην ζωή μας ο ερwτικός τομέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσες φορές έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας στην δουλειά επειδή το άλλο μας μισό έκανε κάτι πάρα πολύ κακό ή κάτι πάρα πολύ καλό; Πολλές!

Όλοι και όλες ενδιαφερόμαστε για την ερ@τική μας ζωή. Οι δεσμευμένοι, θέλουν  να μάθουν πως θα πάνε τα πράγματα στην σχέση τους. Οι ελεύθεροι θέλουν να μάθουν, πότε με το καλό, θα έρθει κάτι που θα τους ταράξει τα νερά στην ζωή τους .Η Αστρολογία φαίνεται πως μπορεί να προβλέψει το μέλλον στην ερ@τική μας ζωή. Έτσι, αυτή την στιγμή έχουμε στα χέρια μας τις ερ@τικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο του 2020. Θα τις μοιραστούμε αμέσως μαζί σας και εσείς θέλουμε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Διαβάστε παρακάτω: 

 Κριός

Φαίνεται πως ο Νοέμβρης του 2020 θα σε βρει με πολλά νεύρα από εξωτερικούς παράγοντες. Το κακό είναι, ότι αυτά τα νεύρα θα τα ξεσπάς στο άλλο σου μισό. Ζήλειες, καυγαδάκια και εντάσεις θα είναι στο επίκεντρο της σχέσης σου.

Το καλό είναι, ότι με την σχέση σου, παρόλα τα σκαμπανεβάσματα θα είστε γεμάτοι πάθος και έλξη. Οπότε αυτές οι εντάσεις. δεν φαίνεται πως θα είναι καταστροφικές για την σχέση σου αυτόν τον μήνα. Οφείλεις όμως να μην αφήσεις την δουλειά και άλλους παράγοντες να επηρεάσουν την σχέση σου.

Η δουλειά, θα σου προκαλέσει νεύρα και άγχος και είναι κρίμα το άλλο σου μισό να γίνει ο σάκος του μποξ σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί ο Νοέμβρης να μην σας χωρίσει, όμως όταν υπάρχουν τόσες εντάσεις, δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε, τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης. Γι’ αυτό ψυχραιμία!

Ταύρος

Ο Νοέμβρης θα είναι γεμάτος σ@ξουαλικότητα και νεύρα! Από την μία θα έχεις έντονη ερ@τική ζωή. Αν είσαι σε σχέση, το άλλο σου μισό θα σε διεκδικεί και θα σου δείχνει με τον τρόπο του, ότι είναι ερ@τευμένος ή ερ@τευμένη μαζί σου. Από την άλλη η δουλειά θα προκαλέσει και σε σένα νεύρα αγαπημένο μας Ταυράκι.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές θα έχεις νεύρα και γκρίνια που δυστυχώς θα τα ξεσπάς στο άλλο σου μισό. Προσπάθησε να το μετριάσεις αυτό, αν θέλεις η σχέση σου να αποκτήσει γερές βάσεις και να μην κλονιστεί τον Δεκέμβρη του 2020.

Αν είσαι ελεύθερος το flirt θα είναι έντονο. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει κατακόρυφα αφού οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές! Μάλιστα θα είναι τόσο έντονες αυτές οι κατακτήσεις, που αν είσαι ελεύθερο Ταυράκι, ο Νοέμβρης κατά πάσα πιθανότητα, θα σε βρει με μία νέα σχέση, πολλά υποσχόμενη!

Δίδυμος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ετοιμάσου να σφίξεις τα δόντια. Οι πρώτες 10 μέρες του Νοέμβρη θα σε βρουν full in love! Θα νιώθεις ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σου και θα πιστεύεις ότι όλα κυλούν ομαλά. Στο τέλος του μήνα όμως, σε περιμένουν έντονες απογοητεύσεις. Η σχέση σου θα κλονιστεί και είναι στο χέρι σας αν θα είναι οριστικό αυτό.

Αν είσαι ελεύθερος από την άλλη τα πράγματα φαίνονται πιο αισιόδοξα. Θα υπάρχει έντονο flirt και οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Μάλιστα ο Νοέμβρης σου υπόσχεται έναν μεγάλο και παθιασμένο έρ@τα που θα σου χτυπήσει την πόρτα! Πρόσεξε, μην το άγχος της δουλειάς στο βγάλει ξινό όλο αυτό.

 Καρκίνος

Αγαπημένο μας Καρκινάκι γιατί έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με τον πρώην; Αφού φαίνεται ότι η ιστορία σας είναι τελειωμένη και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σε απογοητεύει; Ειδικά τον Νοέμβρη, το flirting θα είναι έντονο και οι κατακτήσεις σου πολλές. Για ποιον λόγο λοιπόν να χτυπάς  πόρτες που έχουν κλείσει οριστικά;

Δυστυχώς τον Νοέμβρη, εσύ, θα ασχολείσαι περισσότερο με τον/την πρώην. Οι απογοητεύσεις σου λοιπόν θα είναι πολλές και μία γενικότερη θλίψη θα υπερισχύσει. Θυμήσου ότι τώρα είναι η ευκαιρία να προχωρήσεις την ζωή σου, αφού σίγουρα οι ευκαιρίες σου αυτόν τον μήνα θα είναι πολλές. Στο χέρι σου είναι λοιπόν.

 Λέων

Ο Νοέμβρης θα είναι γλυκόπικρος για σένα. Από την μία η καρδούλα σου σίγουρα χτυπά σαν τρελή για τον/την πρώην και αυτό φαίνεται πως θα σε πονάει και τον Νοέμβρη. Ένας νέος παθιασμένος ερ@τας φαίνεται πως θα σου χτυπήσει την πόρτα και αυτό σίγουρα, θα σου ανεβάσει την διάθεση και το κέφι.

Παρόλα αυτά ο παλιός ερ@τας δεν φαίνεται να τα παρατάει τόσο εύκολα. Ετοιμάσου τον Νοέμβρη να σε διεκδικήσει. Εσύ λοιπόν θα βρεθείς στην δύσκολη θέση να επιλέξεις τι είναι πιο καλό και πιο σημαντικό για σένα. Ένας ερ@τας από τα παλιά που φαίνεται πως έχει τελειώσει και δεν λέτε να το αποδεχτείτε, ή κάτι καινούριο και πολλά υποσχόμενο;

Όλο αυτό θα σου προκαλέσει ένταση και φαίνεται πως οι φίλοι σου θα γίνουν σάκοι του μποξ. Μην ξεσπάς πάνω τους! Η γενική εικόνα για τον Νοέμβρη λοιπόν είναι ότι ενώ οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και άξιες αναφοράς, εσύ θα βρεθείς κουρασμένη/κουρασμένος από τα μπερδέματα και ίσως αποστασιοποιηθείς.

Παρθένος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι περίεργα. Ενώ ο μήνας θα ξεκινήσει με την σχέση σου να βρίσκεται στα καλύτερά της, στο τέλος του μήνα φαίνεται πως μία μεγάλη απογοήτευση σε περιμένει! Πρόσεξε, γιατί μπορεί η υστερία σου να είναι αυτή που θα κουράσει το άλλο σου μισό και στο τέλος θα σε απογοητεύσει.

Κατά τη διάρκεια του Νοέμβρη, αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Όμως η άδεια σου τσέπη και οι δυσκολίες στην δουλειά θα σε κάνουν να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την ερ@τική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως ότι αν δείξεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον, ένας νέος ερ@τας θα σου χτυπήσει την πόρτα!

Ζυγός

Ο Νοέμβρης θα είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα για σένα. Από την μία θα έχεις μία σχέση που φαίνεται πως έχει στηθεί σε γερές βάσεις. Κοντρίτσες, καυγαδάκια αλλά και έντονο πάθος θα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν τον Νοέμβρη στην ζωή σου.

Φαίνεται όμως πως στο τέλος του μήνα ένα μοιραίο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε έντονη ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος τα πράγματα στα ερ@τικά σου θα πάνε πολύ καλά αν και η τσέπη σου θα είναι άδεια. Πάντως να ξέρεις ότι είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερος/η ο Νοέμβρης θα σε αποχαιρετήσει με ηρεμία.

Σκορπιός

Τις πρώτες δέκα μέρες ο Νοέμβρης θα σου δώσει απογοητεύσεις και εντάσεις. Παρόλα αυτά μετά από τις 10 μέρες, τα πράγματα στην ζωή σου θα κυλήσουν πολύ αισιόδοξα. Πολλές ερ@τικες ευκαιρίες που σου υπόσχονται νέους ερ@τες και παθιασμένα συναισθήματα!

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το κόλλημά σου στον πρώην σου και το απωθημένο που νιώθεις μέσα σου, θα σου χαλάσει την διάθεση. Γι’ αυτό, προσπάθησε να δώσεις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους στη ζωή σου και μην μένεις κολλημένος/ κολλημένη με τα παλιά. Μόνο απογοήτευση θα σου δώσουν!

 Τοξότης

Νέος έρ@τας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου δίνει χαρά, αλλά εσύ εκεί, κολλημένος σε παλιούς και απωθημένους έρ@τες, που πάλι θα σε πληγώσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ρήξεις και καταλυτικές εξελίξεις!

Ο Νοέμβριος θα σου φέρει και νέες γνωριμίες, αλλά ίσως και έναν απαγορευμένο ή παλαιό έρwτα, που θα σε αναστατώσει ευχάριστα! Περίεργος, με πολλές μεταπτώσεις μεταξύ χαράς-στεναχώριας, ο Νοέμβριος! Ο μήνας του ερ@τικού μυστικού ή του έρ@τα που γεννιέται μέσα από μία φιλία ή μήπως και τα δύο;

Αιγόκερως

Ναι, θα υπάρξουν ευχάριστες ερ@τικές στιγμές με το άλλο σου μισό ή νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος, ωστόσο ο επαγγελματικός και ο φιλικός τομέας , θα σε απασχολήσουν σαφώς περισσότερο!

Οι πρώτες 10 ημέρες του Νοέμβρη, μπορεί να έχουν μπόλικη δουλειά και πρακτικά ζητήματα να σε απασχολούν, όμως το υπόλοιπο του μήνα, είναι γεμάτο ερ@τικές εκπλήξεις κι αλλαγές, βελτίωση στα συναισθηματικά σου θέματα και ρομαντισμό!

Κόντρες στην συντροφική, αλλά και στην επαγγελματική ζωή, θα φέρει αυτός ο μήνας. Πρόσεχε πολύ και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και γκάφες, διότι ο Νοέμβριος, σίγουρα θα φέρει τις συνέπειες που πρέπει, στην ερ@τική σου ζωή!

Στα καλά νέα του Νοέμβρη, είναι πως μετά τα μέσα του μήνα, οι ευκαιρίες για αλλάξεις ριζικά τα κακώς κείμενα, θα είναι άπειρες! Ευτυχώς!

 Υδροχόος

Νέες γνωριμίες, ευχάριστες αλλαγές στον έρ@τα, όπως και επίτευξη στόχων συναισθηματικών! Παρόλα αυτά, ο μήνας γενικά είναι αφιερωμένος, στα επαγγελματικά σου ζητήματα και σε καυγάδες!

Μια παθιασμένη γνωριμία έρχεται, που θα έρθει για να μείνει, αφού αυτός ο μήνας βάζει τις βάσεις που θες στον έρ@τα! Αν είσαι ήδη με κάποιον, βρες τρόπους να ανανεώσετε την σχέση σας!

Μπορεί να έχει πέσει πολλή δουλειά και μπόλικη σοβαρότητα (που ομολογουμένως δεν γουστάρεις και πολύ) τον μήνα Νοέμβριο, αλλά θα υπάρξουν και ερ@τικές περιπέτειες και συναισθηματική πληρότητα!

Ιχθείς

Σ@ξ, ερ@τική περιπέτεια, σταθερότητα, γοητεία, τύχη και ευχάριστες ερ@τικές στιγμές! Και όλα χαλούν τέλη του μήνα, με ρήξεις, καυγάδες και καταλυτικές εξελίξεις, όσον αφορά προβλήματα ερ@τικά του παρελθόντος!

Ερ@τικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, ευχάριστα ραντεβού και ταξίδια, πάθος, συναίσθημα και τύχη! Όλα σούπερ! Ναι οκ, ένας ολόκληρος μήνας με άδειο πορτοφόλι, δεν είναι κι ότι καλύτερο… Αλλά θα σου φτιάξει το κέφι ο έρ@τας, που θα φέρει πάθος, αλλαγές, χαρμόσυνες εκπλήξεις, ευκαιρίες, τύχη, χαρά και αισιοδοξία, μέσα από γεγονότα!

 

[Via]

Related posts

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι «μονίμως στην τσίτα» και «έτοιμα για καβγά», όπως εσείς τα ψηφίσατε

admin

Αυτό είναι το κατάλληλο επάγγελμα για κάθε ζώδιο

admin

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν πολύ όλο το μήνα Νοέμβριο

elenh fatsh
elGreek