Ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν πολύ όλο το μήνα Νοέμβριο

Δυστυχώς οι πλανήτες δεν φέρνουν καθόλου καλά νέα για τρία ζώδια, που τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου θα ζοριστούν πολύ σε πολλούς τομείς.

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr ανεξάρτητα από την πανδημία του κορωνοϊού, που ζορίζει τους πάντες, όσοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν παραπάνω ζόρια αυτό το μήνα.

Παρθένος: Χρειάζεται να δράσεις αλλά δε νιώθεις την αυτοπεποίθηση για να το κάνεις

Είτε πρόκειται για τα προσωπικά είτε για τα επαγγελματικά, ο Νοέμβρης θα σε δοκιμάσει με παραπάνω από έναν τρόπο. Από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σου μπαίνει σε ορθή τροχιά στον 2ο οίκο σου που έχει σχέση με τα οικονομικά, την απόλαυση και την αίσθηση ασφάλειας, θα είσαι απασχολημένη με μια ακόρεστη ανάγκη να ικανοποιήσεις και θερίσεις όλα όσα έχεις καταπιέσει αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να επισπεύσεις τη διαδικασία. Ο Ποσειδώνας θα ορθοδρομήσει στον 7ο οίκο σου που έχει σχέση με τις σημαντικές συνεργασίες που μπορεί να αποκαλύψουν μια σειρά από αλήθειες που δεν περίμενες. Με την σεληνιακή έκλειψη αυτού του μήνα στον Δίδυμο να ενεργοποιεί τον 10ο οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα, με τους ανθρώπους εξουσίας και την δόξα, δεν θα έχεις επιλογή από το να βγεις στο προσκήνιο. Ξέρεις τι κάνεις οπότε κράτα τα μάτια σου στο έπαθλο.

Ζυγός: Η ζώνη ασφαλείας σου μοιάζει άγνωστος κόσμος

Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται εύκολα. Η ισορροπία, η αρμονία και το αισθητικά ικανοποιητικό περιβάλλον που ψάχνεις αυτή τη βδομάδα χρειάζεται να κερδισθεί και αν είναι κάτι στη ζωή σου που δεν βρίσκεται σε στέρεο έδαφος, τότε άφησέ το να πέσει. Γιατί να κρατιέσαι από κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο σου και την ενέργειά σου; Χάρη στον κυβερνήτη σου, η Αφροδίτη επηρεάζει τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα έσοδα και τις αξίες και θα έχεις μια ή δύο “εύρηκα” στιγμές. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιρροή του Δία ενώνεται με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου που έχει σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά θεμέλια. Είναι ώρα να ξαναχτίσεις τον εαυτό σου από την αρχή αλλά μην αγχώνεσαι. Είσαι πιο κοντά στον τερματισμό από όσο νομίζεις.

Υδροχόος: Δεν έχεις τον έλεγχο και σου τη δίνει

Υπάρχει πολύ κίνηση στον 12ο οίκο σου που αφορά την παράδοση, την πτώση, το κλείσιμο και το κάρμα τα τελευταία χρόνια αλλά ο συνδυασμός του Δία με τον Πλούτωνα είναι εδώ για να κλείσει η συμφωνία. Αν απέφευγες την αλήθεια για κάτι ή σου λείπει η μετριοφροσύνη όταν μιλάμε για ελαττώματα, είναι ώρα να πεις αντίο στην άρνηση. Ο Ποσειδώνας θα ορθοδρομήσει στον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις αξίες, τα οικονομικά και την άνεση οπότε είτε επεκτείνεις τα οικονομικά σου ή αποφεύγεις τη χρεοκοπία, αυτή θα είναι μια επιβεβαίωση της πραγματικότητας. Η έκλειψη της Σελήνης θα ταράξει τον 5ο οίκο σου της αναγνώρισης, της πίστης, της ευτυχίας και του ρομαντισμού οπότε ίσως υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Να είσαι ο αυθεντική με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.

[via]

Related posts

Σήμερα 19/10/20: Δε θα μείνει τίποτα όρθιο

admin

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι «μονίμως στην τσίτα» και «έτοιμα για καβγά», όπως εσείς τα ψηφίσατε

admin

Τα 3 ζώδια που «μυρίζονται» το κακό, πριν συμβεί

elenh fatsh
elGreek