Ζώδια

Αυτά τα 3 Ζώδια Κάνουν τις Χειρότερες Επιλογές Συντρόφου

Αυτά τα ζώδια επιλέγουν πάντα το λάθος άτομο

Αυτά τα ζώδια δυστυχώς αλλάζουν αρκετά από τα στοιχεία του εαυτού τους με αποτέλεσμα να «μπλέκουν» με το λάθος άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κι η έκπληξη που λέγαμε παραπάνω! Εσύ είσαι ο ορισμός της τρελής και αγαπησιάρας! Σου αρέσει η ελευθερία, η αυτονομία και η ανεξαρτησία ακόμα και στη σχέση. Ωραία ως εδώ!

Πώς γίνεται, λοιπόν, να ερωτεύεσαι άτομα που θέλουν να σε ελέγχουν και σε καταπιέζουν; Γιατί πέφτεις σε άντρες που σε ζηλεύουν και σου κάνουν σκηνικά απείρου κάλλους;

Μήπως είναι η αντίφαση που σε κυριεύει; Μήπως σε εξιτάρει το να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τα όριά σου ή απλά πιστεύεις ό,τι σου πλασάρουν και στο τέλος σε βάζουν στο παχνί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ σε ό,τι αφορά στο μυαλό και στη δουλειά σκίζεις, στα ερωτικά (συγγνώμη κιόλας) είσαι σκράπας. Ανεπίδεκτη μαθήσεως! Βάζεις στόχους, σκέφτεσαι λογικά, έχεις στάνταρτς και τελικά πας και πέφτεις στον πιο ακατάλληλο άτομο. Τι φταίει;

Ότι σου πιάνει το ευαίσθητο σημείο σου και σου λέει ή υπόσχεται αυτά που κατά βάθος θέλεις απεγνωσμένα να ακούσεις.

Φίλη μου, κακά τα ψέματα! Πιο πολύ καίγεσαι να βρεις την παντοτινή αγάπη, παρά το να κάνεις καριέρα, που το παίζεις στα δάχτυλα και αυτό ο… απατεώνας το βλέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία και οι υψηλές προσδοκίες πάνε χέρι-χέρι! Αν έχει την εξωτερική εμφάνιση που σου αρέσει, εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πιάσει Κότσο.

Ας λένε οι εχθροί σου ότι τα ψειρίζεις όλα, στον έρωτα, ακριβώς επειδή είναι ο στίβος που δε διακρίνεσαι, τα καταπίνεις αμάσητα. Και δε φτάνει αυτό!

Κόβεσαι να βοηθήσεις, να εξελίξεις και να (υπό)στηρίξεις τον άχρηστο που σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δε μιλάς και τελικά σε θεωρεί και δεδομένη. Ε, λογικό είναι μόλις νιώσει ότι πατάει πλέον γερά στα πόδια του να σε παρατήσει σύξυλη.

Related posts

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν πολύ όλο το μήνα Νοέμβριο

elenh fatsh

Σήμερα 19/10/20: Δε θα μείνει τίποτα όρθιο

admin

ΑΥΤΑ είναι τα 5 ζώδια που «ρουφούν» την ενέργεια των άλλων

admin
elGreek