Τοποθετήστε ένα ποτήρι νερό κάτω από το κρεβάτι της το βράδυ. Ο Λόγος? Πολύ σημαντικός
Βίντεο

Τοποθετήστε ένα ποτήρι νερό κάτω από το κρεβάτι σας το βράδυ. Ο Λόγος? Πολύ σημαντικός

Για να μπήκατε σε αυτό το άρθρο μάλλον σας προβλημάτισε ο τίτλος σωστά;

Πολύ λογικό. Για ποιο λόγο λοιπόν να βάλετε ένα ποτήρι νερό κάτω από το κρεβάτι σας; Σε τι θα χρησίμευε; Χμμ λοιπόν θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα αν μάθετε ότι με αυτό το απλό κόλπο θα πετύχετε κάτι απίθανο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ.
Σύμφωνα με το φενγκ σουι το νερό συμβολίζει τον πλούτο και την τελειότητα. Μετατρέπεται από την υγρή στην αέρια μορφή γρήγορα και διαχέεται ελεύθερα στο χώρο. Βοηθάει στα νέα ξεκινήματα της ζωή και κουβαλάει κωδικοποιημένες πληροφορίες μέσα του. Επίσης σας βοηθάει να κοιμηθείτε γρήγορα και με ασφάλεια καθώς απορροφά όλη την αρνητική ενέργεια! Ναι σωστά διαβάσατε! Δεν είναι εκπληκτικό;

Μπορείτε να το δοκιμάσετε αν έχετε προβλήματα με το να σας παίρνει ο ύπνος εξαιτίας αρνητικών vibes με ένα απλό πείραμα.

Αφήστε ένα ποτήρι νερό κάτω από το κρεβάτι σας όλο το βράδυ και τσεκάρετε το το πρωι. Αν βρείτε μέσα φυσαλίδες ή αν είναι θολό, είναι εξαιτίας αυτών των κακών vibes που έχει απορροφήσει το νερό από το δωμάτιο. Ακόμη κι αν δεν δείτε τίποτα από όλα αυτά θα πρέπει πάλι να αδειάσετε το νερό και να τοποθετήσετε μέσα καινούργιο από τη βρύση για το επόμενο βράδυ. Το πιο πιθανό με αυτό το πείραμα είναι ότι το νερό έχει απορροφήσει όλη την κακή ενέργεια από το δωμάτιο και σας βοήθησε να κοιμηθείτε σαν πουλάκι!

Δείτε το παρακάτω βίντεο σχετικά με το πως θα το κάνετε αλλά θα δείτε επίσης και μερικούς άλλους τρόπους για να κοιμηθείτε καλύτερα και πιο εύκολα

Enjoy!

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

 

Related posts

Το ζεύγος Κοκοβίκου εμβολιάζεται: το συγκινητικό βίντεο υπέρ των εμβολιασμών

admin

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι χαρούμενος που ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο γιατί είναι ευτυχισμένος»

admin

Μέγαρα: «Ο πατριός είχε λούσει το 4χρovο παιδί και με καuτό νερό» – Σε κώμα ο άτυχος μικρός

admin
elGreek