Βίντεο Ζώα

Άρρωστο ελεφαντάκι έμεινε μόνο του όταν η αγέλη το εγκατέλειψε- Τότε συνέβη κάτι το συνταρακτικό

Η αγέλη εγκατέλειψε αβοήθητο αυτό το μικρό ελεφαντάκι, το οποίο ήταν άρρωστο και πολύ πιθανό ήταν να μην τα καταφέρει. Τελικά έγινε κάτι που του άλλαξε την ζωή μια για πάντα.

Όταν οι εργαζόμενοι διάσωσης βρήκαν ένα άρρωστο μωρό ελεφαντάκι που εγκαταλείφθηκε από το κοπάδι του, το φρόντισαν και το έκαναν καλά. Ωστόσο, ένιωθε πολύ μόνο μέχρι που ήρθε στη ζωή του ένα άλλο ζώο και την άλλαξε τελείως! Οι ελέφαντες έχουν συναισθήματα και μπορούν να αναπτύξουν φιλία με ζώα, αλλά και με ανθρώπους όπως θα δείτε εδώ.

Ο Έλλι, ένα μωρό ελεφαντάκι που ζει στο ορφανοτροφείο Thula Thula Rhino της Νότιας Αφρικής, είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή του. Απορρίφθηκε από το κοπάδι του και όταν οι διασώστες τον βρήκαν σε ηλικία δύο εβδομάδων, ανακάλυψαν κάποια προβλήματα στην υγεία του.

Με φροντίδα και υποστήριξη από την Κάρεν Τρέλντερ , οικολόγο και υπάλληλο του ορφανοτροφείου Thula Thula Rhino, η υγεία του βελτιώθηκε σταδιακά.

Η Τρέλντερ έγραψε στο Facebook, “Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πώς ήταν πριν.” “Είναι ακόμα μαζί μας και η κατάστασή της υγείας του γίνεται όλο και πιο σταθερή,” πρόσθεσε η Τρέλντερ. “Ήταν ένας δύσκολος χρόνος.”

Παρόλο που ο Έλλιέλαβε όλη τη φροντίδα που χρειάστηκε, κάτι άλλο έλειπε από τη ζωή του. Φαινόταν λυπημένος, έδειχνε ότι χρειαζόταν μια συντροφιά. Το προσωπικό αποφάσισε να του γνωρίσει ένα σκυλί, τον Ντούμ.

Οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου έμειναν έκπληκτοι με την επίδραση που είχε ο Ντούμ στη ζωή του Έλλι! “Είχε τεράστιο αντίκτυπο στον ελέφαντα, αφού ξαφνικά άρχισε να ενδιαφέρεται και πάλι για τη ζωή,” είπε η Τρέλντερ.

Παρακολουθήστε την απίθανη φιλία μεταξύ των δύο όμορφων ζώων στο παρακάτω βίντεο:

[via]

Related posts

«Αποκλείεται, δε μοιάζεις λεσβία»: Η Κωνσταντίνα σχολιάζει τη φράση που έχει ακούσει χιλιάδες φορές στη ζωή της

admin

Αυτή η 6χρovη κέρδισε 18,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2020

admin

Τοποθετήστε ένα ποτήρι νερό κάτω από το κρεβάτι σας το βράδυ. Ο Λόγος? Πολύ σημαντικός

admin
elGreek