Uncategorized

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΙΟ Πετυχημένος Τρόπος για να Κόψεις το Τσιγάρo. Πανεύκολα!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καπνίζουν καθημερινά, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι αυτό είναι εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία τους. Σίγουρα γνωρίζετε οτι όποιος καπνίζει βάζει την υγεία και τη ζωή του σε κίνδυνο.

Επίσης, το παθητικό κάπνισμα αποτελεί ζήτημα υψηλής ανησυχίας. Η νικοτίνη, που βρίσκεται στα τσιγάρα, είναι ιδιαίτερα εθιστική καθώς ταξιδεύει γρήγορα στον εγκέφαλο όταν εισπνέεται και μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση προσωρινής χαλάρωσης ή / και ανακούφισης από το άγχος. Η νικοτίνη μπορεί επίσης να ανυψώσει τη διάθεσή σας και να ανεβάσει και τους παλμούς της καρδιά σας. Δεν είναι περίεργο, που πάρα πολλά άτομα δυσκολεύονται να κόψουν το κάπνισμα.

Εάν έχετε δοκιμάσει απολύτως τα πάντα από τσιρότα νικοτίνης, την ύπνωση και άλλες θεραπείες, και ακόμα δεν μπορείτε να τα εγκαταλείψετε το κάπνισμα, τότε εδώ αυτό το άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την κρέμα ταρτάρ, η οποία όχι μόνο θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά έχει και άλλα πολλά οφέλη για την υγεία σας!

Τι είναι η κρέμα ταρτάρ;

Η κρέμα ταρτάρ είναι η μορφή σκόνης του τρυγικού οξέος, μιας ουσίας που σχηματίζεται στον πυθμένα των βαρελιών όταν παράγεται το κρασί.

Η μορφή της

Η κρέμα ταρτάρ έχει μορφή σκόνης, έχει όξινες ιδιότητες και μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το δέρμα σας και να απομακρύνετε την ενοχλητική ακμή σας.

Δεν πρέπει να την εφαρμόζετε απευθείας!

Μην εφαρμόζετε την κρέμα ταρτάρ απευθείας στο πρόσωπό σας. Αντ ‘αυτού, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμας ταρτάρ σε 0.240 L νερού ή χυμού πορτοκαλιού καθημερινά.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καπνίζουν καθημερινά, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι αυτό είναι εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία τους

Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα δείτε την ακμή να εξαφανίζεται από το πρόσωπό σας!

Μειώνει την αρτηριακή πίεση!

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Τα 100 γραμμάρια κρέμας ταρτάρ έχουν συνολικά 16.500 χιλιοστόγραμμα κάλιο. Εάν υποφέρετε από υψηλή αρτηριακή πίεση εξαιτίας της ανεπάρκειας καλίου, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμας ταρτάρ σε ένα ποτήρι με νερό. Πιείτε το κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Εξισορροπεί το επίπεδο pH των ούρων

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Η κρέμα ταρτάρ μπορεί επίσης να αλλάξει τα επίπεδα pH στα ούρα σας. Εάν έχετε υποστεί κάποια ουρολοίμωξη (UTI), πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τη σημασία των επιπέδων του pH στα ούρα σας. Η κρέμα ταρτάρ μπορεί να καταστρέψει τα βακτήρια που προκαλούν μόλυνση και μπορεί να σας απαλλάξει από τα συμπτώματα της ουρολοίμωξης.

Ανακουφίζει από τον πόνο της αρθρίτιδας

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Τα 100 γραμμάρια της κρέμας ταρτάρ περιέχουν δύο χιλιοστόγραμμα μαγνησίου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον πόνο που προκαλείται από την αρθρίτιδα. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας κρέμας ταρτάρ και τρεις κουταλιές της σούπας άλατα Epsom και να μείνετε εκεί για 30 λεπτά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό 1 φορά κάθε μέρα και δεν θα πιστεύετε με τίποτα τα αποτελέσματα!

Τέλος, πώς η κρέμα ταρτάρ μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της νικοτίνης από το σώμα σας;

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Χρειάζονται κάπου μεταξύ 48 έως 72 ωρών ώστε η νικοτίνη να απομακρυνθεί πλήρως από τον οργανισμό σας. Αναμειγνύοντας κρέμα ταρτάρ με χυμό πορτοκαλιού αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη νικοτίνη από το σώμα σας ενώ ταυτόχρονα θα γεμίσει το σώμα σας με βιταμίνες.

Πώς βοηθά ο χυμός πορτοκαλιού;

Έχετε προσπαθήσει να κόψετε το τσιγάρο αλλά δεν τα καταφέρατε; Δείτε πως θα τα καταφέρετε!

Εάν αναμιγνύετε την κρέμα ταρτάρ με το χυμό πορτοκαλιού, αυτό θα αλλάξει σημαντικά τη γεύση της νικοτίνης, κάνοντας την να έχει μια πολύ άσχημη γεύση. Ο χυμός πορτοκαλιού είναι επίσης πλούσιος σε βιταμίνη C. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχετε επιθυμία για τσιγάρο, πιείτε ένα ποτήρι με χυμό πορτοκαλιού και προσθέστε μισό κουταλάκι του γλυκού κρέμας ταρτάρ και αφήστε το σώμα σας να κάνει τα υπόλοιπα!

 

wittyfeed.me

Related posts

8 Πραγματικά Αποτελεσματικές Ασκήσεις για να «Προκαλέσεις» Φυσικά έναν Ανώδυνο Τοκετό. ΝΑΙ! Μπορείς!

admin

Κορονοϊός: Το αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει έναντι του COVID-19

admin

Ταυτοποιήθηκε η «Δήμητρα» της Λέσβου – Έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη

admin
elGreek