Κοινωνικά

Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης: «Πονά η ψυχή μου. Ένα μαγιό ήθελε να βάλει το παιδί»

Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης: «Πονά η ψυχή μου. Ένα μαγιό ήθελε να βάλει το παιδί»

«Πονά η ψυχή μου. Ένα μαγιό ήθελε να βάλει το παιδί», ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης που έχασε άδικα τη ζωή της.

Μίλησε ανοιχτά ο πατέρας της 14χρονης

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία της 14χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο ιερέας πατέρας της, συγκλονίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha περιγράφει σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα.

Προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξηγήσει στο πώς έφτασε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη χειρουργική επέμβαση. Ζητάει για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του χειρουργού και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη: Όλα όσα ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης

«Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό» λέει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης και συνεχίζει: «Δεν είχε παθολογικά προβλήματα η κόρη μου. Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του, σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που την χειρούργησε σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος».

«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί» λέει με λυγμούς, ο πατέρας της 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει: «τα παιδιά έχουν ανάγκη το φλερτ. Αυτή η γενιά είναι κλεισμένη στο διαδίκτυο. Η δική μου ζούσε πιο φυσιολογικά και ήθελα να βοηθήσω την κόρη μου, να έχει μια καλύτερη ζωή.

Ήθελα να τη βοηθήσω, λέτε να ήθελα να την σκοτώσω; Λέτε να ήθελα να κυνηγάω για να δικαιωθώ; Λέτε να ήθελα να βγαίνω στα κανάλια για να μην πάθει κανείς άλλος αυτά που έπαθα εγώ;».

Θεσσαλονίκη: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του, από την τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tlive»

Related posts

«Βατράχι» των ΟΥΚ περπατάει από την Λαμία μέχρι το Άγιο Όρος με την Παναγία στα χέρια

admin

«Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…»

admin

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είδε τον δολοφόνο της – Τι κατέθεσε ο Μπάμπης

admin
elGreek