Ιστορίες ζωής Κοινωνικά

Πήγα για ένα βράδυ με τον πρώην άντρα μου και τώρα είμαι έγκυος. Τι να πω στο σύντροφό μου;

Στην προσωπική μου ζωή τα έχω κάνει μπάχαλο. Με τον πρώην άντρα μου πήρα διαζύγιο πριν από 8 μήνες. Όσο και να αγαπιόμασταν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Από τη μια το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδιά, από την άλλη η εξωσυζυγική του σχέση με μία συνάδελφό του, την οποία δεν παραδέχτηκε ποτέ (μου είπε ότι ήταν μόνο φίλοι αλλά εγώ είχα αποδείξεις) μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα.

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο ξεκίνησα μια νέα σχέση με έναν κοινό μας φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε από το πανεπιστήμιο. Είναι πολύ καλό παιδί και πάντα υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ μας, η οποία εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω μετά το διαζύγιο.

Τον τελευταίο καιρό είμαστε μαζί και τα πάμε πολύ καλά μέχρι που ένα βράδυ συναντηθήκαμε με τον πρώην άντρα μου για να συζητήσουμε κάτι εκκρεμότητες που αναβάλλαμε συνέχεια και, ούτε και εγώ ξέρω πως, βρεθήκαμε να κάνουμε σεξ. Θα μου πείτε «Μετάνιωσα, μετάνιωσε, αφού έγινε μία φορά να μην πω τίποτα σε κανέναν και ούτε γάτα ούτε ζημιά», αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Τόσα χρόνια παλεύαμε να κάνουμε παιδί και παρά τις τρεις εξωσωματικές δεν τα καταφέραμε. Τώρα, μετά από ένα one night stand μαζί του έμεινα έγκυος. Κανείς από τους δυο μας δεν το περίμενε, ούτε είχαμε την πρόθεση να ξεκινήσουμε πάλι φτου κι απ’ την αρχή.

Μόλις του είπα για την εγκυμοσύνη τρελάθηκε. Τώρα το μόνο που θέλει είναι να είμαστε και πάλι μαζί για να μεγαλώσουμε το μωράκι μας που άργησε μεν, αλλά ήρθε, αλλά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι σωστό.

Είμαι με έναν άνθρωπο που μου έχει φερθεί άψογα, μου έχει συμπαρασταθεί και με βοήθησε όσο κανένας άλλος. Δεν θέλω να τον πληγώσω λέγοντάς του την αλήθεια, έτσι όμως που τα έκανα κάτι πρέπει να κάνω. Του αξίζει τουλάχιστον η ειλικρίνειά μου. Πώς θα του το πω όμως που ντρέπομαι τόσο; Από την άλλη αξίζει τον κόπο να επιστρέψω στον άντρα μου; Αρκεί ο ερχομός ενός παιδιού να φτιάξει τα πράγματα μεταξύ μας ή θα έχουμε πάλι απιστίες και τέτοια;

Related posts

Τρόφιμη Ψυχιατρείου ετών 8

admin

Καταγγελία: «Έδωσα τις πινακίδες του στην Αστυνομία από τον Νοέμβριο-Δεν έκαναν τίποτα»

admin

Mητέρα εγκατέλειψε δυο μικρά παιδιά στον Αγιο Παντελεήμονα – «Δε μπορώ να τα συντηρήσω άλλο»

elenh fatsh
elGreek