Κοινωνικά Τραγικά

Πατέρας με όγκο στον εγκέφαλο γνωρίζει το νεογέννητο μωρό του και μετά από 3 ώρες φεύγει από τη ζωή

Πατέρας με όγκο στον εγκέφαλο γνωρίζει το νεογέννητο μωρό του και μετά από 3 ώρες φεύγει από τη ζωή

Οι καθημερινοί τίτλοι σε όλο τον κόσμο είναι πάντοτε γεμάτοι από γεγονότα που είναι εξαιρετικά αρνητικά, αλλά από την άλλη υπάρχουν ιστορίες που μας κάνουν να χαιρόμαστε και θυμίζουν τη γλυκόπικρη φύση της ζωής. Μια τέτοια ιστορία είναι του Brett Kinloch, ενός καθηγητή από το Bedfordshire από το Ηνωμένο Βασίλειο, που είδε από κοντά το νεογέννητο μωρό του, το τρίτο του παιδί, μόλις τρεις ώρες πριν πεθάνει.

Ο Brett Kinloch αντιμετώπισε μια παρατεταμένη τετραετή μάχη με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο, προτού εκπνεύσει στις 11 Φεβρουαρίου ενώ η σύζυγός του γεννούσε την ίδια μέρα. Αν και ήξερε ότι το τέλος του ήταν κοντά, πέθανε με την αίσθηση ικανοποίησης και ευτυχίας να συναντήσει τη νεώτερη κόρη του. Ένα μεγάλο μέρος της συνάντησης οφείλεται στην σύζυγο του Brett, η Nicola, η οποία στάθηκε δίπλα του όλες τις στιγμές, καθώς και όλο το προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου που ασχολήθηκαν τόσο με τον Ben όσο και με την Nicola. Ο Kinloch ήταν καθηγητής στην Ακαδημία Milton Keynes όπου γνώρισε τη σύζυγό του.

Και οι δύο ξεκίνησαν τη διδασκαλία τους στο σχολείο το 2010 και σύντομα η φιλία εξελίχθηκε σε αγάπη. Γεννημένος στο Northampton, ο Brett διαγνώστηκε με όγκο εγκεφάλου αμέσως μετά τη γέννηση της μεγαλύτερης κόρης του, Freya που είναι τώρα 4 ετών. Η δεύτερη κόρη του Ella είναι 18 μηνών και ονόμασαν την νεότερη Ariya. Ο Brett είχε αρχικά μια διάγνωση 12 μηνών, ωστόσο ήταν αποφασισμένος να νικήσει τον καρκίνο και να παλέψει σκληρά για να αναρρώσει.

Οι πρώτοι κύκλοι θεραπείας έγιναν στο εξωτερικό. Τα πράγματα φαίνονταν καλά για την οικογένεια προτού λάβουν νέα ότι ο όγκος είχε επιστρέψει σε ένα μέρος του εγκεφάλου που ήταν αδύνατο να χειρουργηθεί. Το χειρότερο είναι το γεγονός ότι τα νέα ήρθαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ η οικογένεια περίμενε το τρίτο παιδί και η υγεία του επιδεινώθηκε. Παρά την αναποδιά αυτή, ο Brett συνέχισε να είναι θετικός.

Related posts

Συγκλονίζει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Δεν έχασα κλειδιά ούτε πρόβατο, αλλά το παιδί μου»

admin

Ξεψύχησαν στα συντρίμμια ο Γιώργος και η Μαρία: Δύο νέοι έφυγαν νωρίς και άδικα

admin

Μητέρα που έφερε στον κόσμο δίδυμα με σύνδρομο Down ανοίγει την καρδιά της και συγκινεί

admin
elGreek