Κοινωνικά Τραγικά

Όταν έβαλε το μωρό της στην αλλαξιέρα ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει – Η μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της

Σοκαριστικό

Μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν έξαλλη όταν το μωρό της τραυματίστηκε από πινέζες που ήταν τοποθετημένες σε έναν δημόσιο πάγκο αλλαγής μωρών από κάποιους που ήθελαν να κάνουν μια απαίσια φάρσα. Επίσης, μία μητέρα όταν έδωσε στο μωρό της ένα μπιμπερό με γάλα σίγουρα δεν της πέρασε από το μυαλό αυτό που θα ακολουθούσε.
Η Hayley Turner ξάπλωσε τον γιο της, Samuel στο μαλακό τραπέζι, όταν εκείνος άρχισε ξαφνικά να φωνάζει από τον πόνο. “Το αγνόησα σκεπτόμενη ότι φώναζε επειδή ήταν κουρασμένος, κρύωνε και γκρίνιαζε, έτσι τον άλλαξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να τον πάρω αγκαλιά και να τον ηρεμήσω”, έγραψε στο Facebook.

“Τελικά κάποιος απαίσιος άνθρωπος σκέφτηκε ότι θα είχε “πλάκα” να βάλει επίτηδες πινέζες κάτω από τον πάγκο.”

“Το καημένο το μωρό μας τρυπήθηκε από τις πινέζες. Και επειδή δεν είναι αρκετά μεγάλος για να μου πει ότι πονάει, τώρα μοιάζει με μαξιλάρι με 5 συνολικά τρυπήματα”, συνεχίζει η εξαγριωμένη μητέρα. “Η λέξη θυμός δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι.”

Η Turner ενημέρωσε αργότερα ότι ο Samuel έχει ξεπεράσει το περιστατικό και ελπίζει ότι η εμπειρία του γιου της θα κάνει άλλους γονείς να ελέγχουν τους πάγκους πριν βάλουν τα μωρά τους.

 

 

Related posts

Μητροπολίτης Λαγκαδά, Ιωάννης: Εκοιμήθη σήμερα, έχοντας νοσήσει από τον κορωνοϊό

admin

23χρονη μάνα έχει ήδη 11 παιδιά και σχεδιάζει να αποκτήσει άλλα 100

admin

Ζευγάρι με το 7 μηνών παιδάκι τους θάφτηκαν ζωντανοί από βράχους και χώματα μετά από κατολίσθηση

elenh fatsh
elGreek