Ιστορίες ζωής Κοινωνικά Τραγικά

Ο άντρας της, τη χτύπησε βάναυσα και η ίδια στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Ο άντρας της, τη χτύπησε βάναυσα και η ίδια στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις… Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση χίλιες λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν αυτές τις «εικόνες-γροθιά στο στομάχι». Η Michelle Woods είναι μια γυναίκα που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες παρακάτω κακοποιήθηκε βάναυσα από τον άντρα της και κινδύνευσε η ζωή της, ωστόσο βρήκε τη δύναμη να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα: Φύγε όσο προλαβαίνεις, θέλοντας να σώσει άλλες ανυπεράσπιστες γυναίκες από την κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία πριν να είναι πολύ αργά:

«Ο πρώην μου δεν το είχε «τραβήξει» ποτέ ξανά τόσο πολύ. Ποτέ μέχρι τώρα. Μου είχε βάλει τις φωνές, με είχε απειλήσει, με είχε σπρώξει, μου είχε πει ψέματα, είχε κλάψει ζητώντας να τον συγχωρέσω, με είχε απατήσει, με είχε κλωτσήσει στα πόδια, με είχε σύρει από τα μαλλιά σε όλα τα δωμάτια αλλά ποτέ ξανά δεν με έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Χρειάστηκε πολύ θάρρος αλλά και πολύ ψυχολογική υποστήριξη για να το πάρω απόφαση τελικά και να κάνω αυτή την ανάρτηση αλλά τα κατάφερα.

Φύγε. Φύγε όσο μπορείς. Φύγε πριν χρειαστεί ο αδερφός σου να έρθει στην εντατική για να σε δει. Φύγε πριν η αδερφή σου αποβάλει μόλις σε δει σε αυτή την κατάσταση, χτυπημένη, γεμάτη μελανιές και ράμματα στο πρόσωπο. Φύγε πριν η μητέρα σου χρειαστεί να σου φτιάξει σούπα γιατί τα χείλη σου είναι πολύ πρησμένα και γεμάτα ράμματα για να φας κάτι άλλο.

Σε παρακαλώ φύγε…»

Πηγή: facebook.com/michelle.woods

singleparent.gr

Related posts

Θρήνος στα Καμμένα Βούρλα για τον «Χαμό» του Δημήτρη-Ήταν πατέρας τριών παιδιών

admin

Από την απόλυτη ευτυχία στην απόλυτη τραγωδία: Γυναίκα έχασε τα τρίδυμά της και το σύζυγό της μέσα σε δέκα χρόνια

admin

«Θα γίνω το αγόρι σου, θα σου τα μάθω όλα». 45 σελίδες μηνύματα σε 4 μέρες φέρεται να έστειλε ο δάσκαλος στην 9χρονη μαθήτρια. Τι λέει ο πατέρας της

admin