Κοινωνικά

Μόνο ντροπή: Νοσηλεύτρια στο «Σωτηρία» καταγγέλλει ότι αρνήθηκαν να της νοικιάσουν διαμέρισμα επειδή δουλεύει σε ΜΕΘ!

Η απίστευτη μαρτυρία νοσηλεύτριας στο «Σωτηρία».

Το διαβάζεις και ντρέπεσαι για τους συνάνθρωπούς σου. Η Βάλια, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Σωτηρία» – είναι νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού- μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook αποκάλυψε την περιπέτειά της λόγω του επαγγέλματός της. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι της αρνήθηκαν ενοικίαση διαμερίσματος, καθώς ένοικοι πολυκατοικίας φοβήθηκαν μην κολλήσουν.

Δείτε την απίστευτη και πραγματικά ντροπιαστική ιστορία της:

«Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πώς μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι. Φοβάμαι, έλεγα, αλλά προσέχω. Καθώς οι μέρες περνούσαν, έβλεπα τα βλέμματά τους πάνω μου με αγωνία, καχυποψία και φόβο. Όσοι ήξεραν πού δουλεύω έκαναν ένα βήμα πίσω. Δεν τους κατηγόρησα ποτέ, τους κατανοούσα.

Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μία μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει, γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό.

Οι συνάδελφοί μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες.

Είμαι η Βάλια, λοιπόν, και είμαι πάλι αρνητική».

Related posts

Η Ειρήνη μου, στο φάσμα του αυτισμού…που εφυγε ενα βραδυ ξαφνικα στον υπνο της…σαν Αγγελος…

admin

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος: «Μαμά, θα κρατήσω την υπόσχεση που σου έδωσα»

admin

Πυροσβέστες Άι Βασίληδες σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά της Ελπίδας

elenh fatsh
elGreek