Κοινωνικά Τραγικά

Μητέρα σ@κάρει: Τα παιδιά μας και τα μάτια μας – Το κακό μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Μητέρα σ@κάρει: Τα παιδιά μας και τα μάτια μας – Το κακό μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στο σπίτι!.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα παιδί μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με πολλούς κινδύνους ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Λίγα λεπτά μόνο να αφαιρεθεί ένας γονιός και τραγικά ατυχήματα μπορούν να συμβούν.

Αυτό κατάλαβε μία μητέρα από το Όρεγκον της Αμερικής όπου στέλνει μία ηχηρή προειδοποίηση σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Το παιδί της έπεσε κατά λάθος στον αεραγωγό του σπιτιού. Όλα αυτά έγιναν επειδή για λίγη ώρα η μητέρα είχε αφαιρεθεί και δεν είχε την προσοχή της στο παιδί.

Στο σημερινό μας άρθρο θα διαβάσουμε την ιστορία της μητέρας που μας σ@καρε! Θα διαβάσουμε το χρονικό της ιστορίας. Πως συνέβη το κακό και τι εξέλιξη είχε; Διαβάστε παρακάτω και έχετε τα μάτια σας δέκα τέσσερα: 

Ήταν μία ήσυχη μέρα στο σπίτι της μητέρας στο Όρεγκον. Μέχρι που η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν ήξερε που βρίσκεται το παιδί της. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι το παιδί είχε πέσει στον αεραγωγό του σπιτιού τους.

παιδί έπεσε στον αεραγωγό είδηση

 

Η μητέρα πανικοβλήθηκε και ειδοποίησε αμέσως το 911. Ήταν υστερική και έκλαιγε με λυγμούς στο τηλέφωνο, καθώς προσπαθούσε να εξηγήσει στις αρχές τι συνέβη. Η μητέρα δήλωσε στο Inside Edition:

“Μου πήρε 10 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το απαίσιο πράγμα συμβαίνει σε μένα. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει πέσει στον αεραγωγό του σπιτιού και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το βγάλω από εκεί μέσα.”

Ο 10 μηνών Coleson έπεσε κατά λάθος στον αεραγωγό του σπιτιού τους, αφού ο μεγαλύτερος αδερφός του προηγουμένως είχε αφαιρέσει το προστατευτικό καπάκι. Μόνο λίγα λεπτά χρειάστηκαν όπου η μητέρα τους είχε χάσει από την επίβλεψή της για να γίνει το κακό.

παιδί έπεσε στον αεραγωγό είδηση

Όμως τα καλά νέα είναι ότι η μητέρα άκουγε το μ@ρο της από τον αεραγωγό. Οπότε το παιδί ήταν ακόμη ζωντανό, παρόλο που το σημείο θα μπορούσε να είχε πολλά αιχμηρά και επικίνδυνα σημεία. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η μητέρα ήταν να μιλάει στο μ@ρο της το οποίο ήταν εγκλωβισμένο.

Έτσι θα το ηρεμούσε και θα βεβαιωνόταν και η ίδια ότι είναι καλά. Έπρεπε να το κάνει αυτό, μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι, δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι ο Coleson δε θα μπορούσε να βγει από τον αεραγωγό, τραβώντας τον απλά προς τα πάνω.

παιδί έπεσε στον αεραγωγό είδηση

Έπρεπε λοιπόν να βρουν μία άλλη λύση για να βγάλουν το παιδί από τον αεραγωγό. Βρήκαν λοιπόν έναν μικρό χώρο ανίχνευσης, κάτω από το σπίτι. Αυτός ο χώρος επέτρεψε στους αξιωματικούς να φτάσουν στον Coleson και να τον τραβήξουν από τον αεραγωγό του σπιτιού.

παιδί έπεσε στον αεραγωγό είδηση

Ευτυχώς ο Coleson μπορεί να ήταν πολύ φοβισμένος και βρώμικος όμως ήταν άκρως υγιής! Πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ τυχερό μ@ρο, αφού το σημείο είχε πολλές βρωμιές και αιχμηρά αντικείμενα. Θα μπορούσε λοιπόν ο μικρός να έχει τραυματιστεί σοβαρή ή και κάτι πολύ χειρότερο, που δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε.

Ο μικρός Coleson σώθηκε με την βοήθεια των αρχών αλλά και την άμεση αντίδραση της μητέρας. Σίγουρα ο μικρός έχει πλέον έναν ήρωα όπου του χρωστάει την ζωή του. Αυτή η ιστορία είναι μία υπενθύμιση για όλους τους γονείς.

παιδί έπεσε στον αεραγωγό είδηση

Τα παιδιά μας και τα μάτια μας. Το κακό μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στο σπίτι. Πρέπει λοιπόν να είμαστε άκρως προσεκτικοί με τα παιδιά μας. Όπως και να ‘χει ο Coleson είναι πιο υγιής από ποτέ. Και αυτό σίγουρα μας κάνει να χαμογελάμε!

[via]

Related posts

Γυναίκα CEO επιχείρησης έφτιαξε δωμάτιο στους εργαζόμενους για να αυνανίζoνται στα διαλείμματα

admin

«Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…»

admin

«Έγινα μαμά στα 52 : Ακούστε με και μη με σταυρώνετε!»

admin
elGreek