Κοινωνικά

Μητέρα καπνίζει μαριχουάνα μπροστά στα παιδιά της και λέει ότι αυτό την κάνει «καλύτερη μαμά»

Μητέρα καπνίζει μαριχουάνα μπροστά στα παιδιά της και λέει ότι αυτό την κάνει «καλύτερη μαμά»

Μητέρα από τον Καναδά παραδέχεται ότι καπνίζει μαριχουάνα μπροστά στα παιδιά της.

Η Κέιτλιν Φλάνταγκερ είναι 27 ετών, ζει στον Καναδά όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι καπνίζει μπροστά στα παιδιά της και τους επιτρέπει να λείπουν που και που από το σχολείο όταν είναι δυσαρεστημένα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook η μαμά των δύο παιδιών αποκάλυψε πως πήρε τα παιδιά της από το σχολείο για να τους προσφέρει μια ημέρα «ψυχικής υγείας».

«Το ήξερα ότι θέλουν ένα διάλειμμα. Ένα διάλειμμα από εμένα να λέω συνέχεια “όχι”. Έτσι νοίκιασα ένα σπίτι δίπλα σε λίμνη και έστειλα email στους δασκάλους» περιέγραψε.

Αγόρασε στα παιδιά της σνακ και τους επέτρεψε να παίξουν βιντεοπαιχνίδια μετά το βραδινό, κάτι που δεν τους το επιτρέπει συνήθως. Η Κέιτλιν υποστηρίζει ότι έτσι τους δίνει λίγη ελευθερία και είναι πιο πιθανό να συμμορφωθούν.

Η νεαρή μαμά έμεινε έγκυος με το αγόρι της από το Λύκειο, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά, την Αντριάνα και τον Τζακ. Πέρα από την ημέρα ελευθερίας που προσφέρει στα παιδιά της, η ίδια κάνει χρήση μαριχουάνας για να χαλαρώσει.

«Δεν ήμουν ποτέ η πιο υπομονετική με τα δύο παιδιά μου. Η μαριχουάνα με κάνει καλύτερη μαμά, με βοηθάει να κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ και να ξυπνάω ξεκούραστη και με καθαρό μυαλό» δηλώνει.

Πηγή : hairt.gr

 

Related posts

O Πατούλης πέταξε 15.000 € για κάθε κιτς λαγό – Θύελλα αντιδράσεων από τους πολίτες

admin

Νοσηλεύτρια υιοθετεί κοριτσάκι που αγάπησε με μια ματιά. Δεν το επισκεπτόταν κανείς στο νοσοκομείο

admin

«Την κόρη μου δεν την νοιάζει που είμαι μεγάλη μαμά, εσείς για ποιο λόγο ασχολείστε;»

admin
elGreek