Κοινωνικά Τραγικά

Μακρινίτσα: Το παιδάκι της χαϊδεύει τις φωτογραφίες της και της μιλάει-συγκλονίζουν οι γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας

Μακρινίτσα: Το παιδάκι της χαϊδεύει τις φωτογραφίες της και της μιλάει-συγκλονίζουν οι γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας

Συγκλονίζουν τα λόγια του χαροκαμένου πατέρα της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα, που δολοφονήθηκαν στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου, από τον σύζυγο της 28χρονης.

Ο πατέρας των δύο παιδιών μίλησε σήμερα στο TheNewspaper.gr για όσα έχουν μείνει πίσω μετά το φρικτό έγκλημα:

«Εγώ στηρίζω τους άλλους, αλλά εμένα ποιος θα με στηρίξει;» αναρωτιέται με παράπονο ξεσπώντας σε κλάματα. «Δε μπορούμε ποια να ζήσουμε σε αυτό το σπίτι. Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας» συμπληρώνει, απευθύνοντας έκκληση για την εξεύρεση μίας μονοκατοικίας.

Αναφορικά με το 2,5 ετών αγοράκι που έμεινε πίσω και το οποίο καλούνται να μεγαλώσουν ο ίδιος και η σύζυγός του, ο κ. Απόστολος Τσάπας είπε στο TheNewspaper.gr:

«Δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν την έχουμε πει. Έχουμε τη βοήθεια των ειδικών. Αυτό που του είπαμε είναι οτι η μαμά του και ο θείος του πήγαν σε μία δουλειά, έπαθαν κάτι κακό και δε θα τους ξαναδούμε. Κάθε πρωί που ξυπνάει πηγαίνει στις φωτογραφίες της μαμάς του, τη χαϊδεύει και της μιλάει» εξηγεί με δάκρυα στα μάτια.

πηγή:TheNewspaper.gr

Related posts

Σίφνος: Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα έδειξε η νεκροψία στον φοιτητή

admin

«Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά…»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο στη Μάνη – Ανοίγουν στόματα

elenh fatsh

Μην χαραμίζεις τη ζωή σου φτιάχνοντας κάτι που είναι γραφτό του να είναι «σπασμένο»

admin
elGreek