Αξίζει να Διαβάσεις Κοινωνικά

Η αγάπη του κόσμου στέλνει τον μικρό Ανδρέα στην Ιταλία για να νικήσει τον καρκίνο

Η αγάπη του κόσμου στέλνει τον μικρό Ανδρέα στην Ιταλία για να νικήσει τον καρκίνο

H περιπέτεια του μικρού Ανδρέα ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο και εξαντλητικές χημειοθεραπείες. Ωστόσο, ο 10χρονος που έχει συγκινήσει την Ελλάδα με τον αγώνα ζωής που δίνει, πρέπει να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία στην πόλη Τρέντο.

Ο μικρός Ανδρέας αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για την Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια. Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία θα γίνει στην πόλη Τρέντο και αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του 10χρονου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν από προσφορές επώνυμων και ανώνυμων που συγκινήθηκαν από τη μάχη που δίνει ο μικρός.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook εκ μέρους της οικογένειας η Μαριάννα Αργέντου, επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, το ταξίδι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό.

Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.

Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο.

Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα».

Πηγή: thebest.gr

 

Related posts

Έχασε τη μάχη η 8χρονη Θωμαή που είχε πάθει αλλεργικό σοκ από γλυκό στο σχολείο

admin

Οι γυναίκες κουβαλούν τις ζωές όσων αγαπούν στις πλάτες τους & παραμελούν τις δικές τους ανάγκες!

elenh fatsh

Ειδική πρόβλεψη από την εκκλησία, το μωρό να παίρνει όνομα την 8η μέρα της ζωής του

admin
elGreek