Βίντεο Κοινωνικά

H συγκλονιστική διαφήμιση της Nike για τις έγκυες αθλήτριες

Έγινε αμέσως viral, καθώς ο κόσμος την λάτρεψε

Η Nike κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του κόσμου προβάλλοντας τη νέα της διαφήμιση που είναι αφιερωμένη στις μαμάδες. Στη διαφήμιση πρωταγωνιστούν έγκυες, αλλά και μητέρες αθλήτριες, οι οποίες αντιμετωπίζουν μια δύσκολη δραστηριότητα, τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά.

Με αφορμή την πρώτη σειρά ρούχων για έγκυες και μαμάδες αθλήτριες, η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών θέλησε να δείξει μέσα από την ωμή πραγματικότητα πως είναι να είσαι μια τέτοια γυναίκα, με πολλούς ρόλους στην καθημερινότητα.

Οι πρώτες εικόνες της διαφήμισης δείχνουν μια αθλήτρια να βγάζει γάλα για το μψρό της, ενώ μια άλλη είναι έτοιμη να γεννήσει. Το βίντεο προσχωράει στην καθημερινότητα που έχουν αυτές οι γυναίκες, τόσο με τα μωρά τους, όσο και με τις προπονήσεις τους, ενώ το μήνυμα της υπόθεσης είναι ότι η μητρότητα είναι και αυτή ένας μαραθώνιος και ότι οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατές αθλήτριες που μπορούν να κάνουν τα πάντα με επιτυχία.

Στο βίντεο «The Toughest Athletes», πρωταγωνιστούν περισσότερες από 20 γνωστές αθλήτριες, όπως η Σερένα Γουίλιαμς μαζί με την κόρη της. Όσα για τα σχόλια που έλαβε η διαφήμιση ήταν άκρως αποθεωτικά, με τα views να φτάνουν από την αρχή τα 5.000.000 στο Youtube.

[via]

Related posts

Ισαβέλλα Δάρρα για θύματα βιασμού: «Να μάθουν να κρατάνε αποστάσεις και να λένε όχι»

admin

Καθηγητής Νίκος Τζανάκης: Το να φοράς μάσκα στο δρόμο που περπατάς μόνος δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση-ΒΙΝΤΕΟ

admin

Πως να «ξεκλειδώσετε» την «Μυστική Λειτουργία» του μυαλού σας μέσα σε 10-δευτερόλεπτα

admin
elGreek