Κοινωνικά Τραγικά

Γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν τη γέννα

Γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν τη γέννα

Η αστυνομία στην Τουλάμπα του Πακιστάν πραγματοποίησε έφοδο σε νοσοκομείο, όταν αποκαλύφθηκε πως γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν για τη γέννα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, το ζευγάρι δεν μπορούσε να πληρώσει τα έξοδα για τον τοκετό και τότε ένας γιατρός, με τη βία, τους πήρε το παιδί και το πούλησε σε ένα άτεκνο αντρόγυνο.

Σύμφωνα με τον αραβόφωνο ιστότοπο Al-Hurra, το νεαρό ζευγάρι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο υψηλή θα ήταν η χρέωση για τη γέννα στο νοσοκομείο.

Και όταν έμαθε ότι το μωρό τους πουλήθηκε σε έναν ντόπιο με το όνομα Φαϊζάλ, αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία που έστειλε ομάδα να ερευνήσει την υπόθεση στο νοσοκομείο.

Τελικά, το μωρό επεστράφη στους γονείς του και ο γιατρός συνελήφθη, όμως μόνο για λίγο.

Όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Star», ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος και το νοσοκομείο ζήτησε από τους γονείς του μωρού να μην υποβάλουν μήνυση.

Άγνωστος παραμένει, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, ο λογαριασμός που το ζευγάρι κλήθηκε να πληρώσει για τη γέννα καθώς και το ποσό που κατέβαλε ο άντρας για να αγοράσει το παιδί.

Πηγή : sputniknews.gr

Related posts

Άντρας έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson και δεν μπορεί να περπατήσει

admin

Θρήνος στα Καμμένα Βούρλα για τον «Χαμό» του Δημήτρη-Ήταν πατέρας τριών παιδιών

admin

Καλός πατέρας είναι εκείνος που αγαπάει τη μητέρα του παιδιού του

admin
elGreek