Κοινωνικά Τραγικά

Γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν τη γέννα

Γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν τη γέννα

Η αστυνομία στην Τουλάμπα του Πακιστάν πραγματοποίησε έφοδο σε νοσοκομείο, όταν αποκαλύφθηκε πως γιατρός πούλησε νεογέννητο μωρό επειδή οι γονείς του δεν είχαν να πληρώσουν για τη γέννα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, το ζευγάρι δεν μπορούσε να πληρώσει τα έξοδα για τον τοκετό και τότε ένας γιατρός, με τη βία, τους πήρε το παιδί και το πούλησε σε ένα άτεκνο αντρόγυνο.

Σύμφωνα με τον αραβόφωνο ιστότοπο Al-Hurra, το νεαρό ζευγάρι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο υψηλή θα ήταν η χρέωση για τη γέννα στο νοσοκομείο.

Και όταν έμαθε ότι το μωρό τους πουλήθηκε σε έναν ντόπιο με το όνομα Φαϊζάλ, αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία που έστειλε ομάδα να ερευνήσει την υπόθεση στο νοσοκομείο.

Τελικά, το μωρό επεστράφη στους γονείς του και ο γιατρός συνελήφθη, όμως μόνο για λίγο.

Όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Star», ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος και το νοσοκομείο ζήτησε από τους γονείς του μωρού να μην υποβάλουν μήνυση.

Άγνωστος παραμένει, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, ο λογαριασμός που το ζευγάρι κλήθηκε να πληρώσει για τη γέννα καθώς και το ποσό που κατέβαλε ο άντρας για να αγοράσει το παιδί.

Πηγή : sputniknews.gr

Related posts

Έλληνας μιλάει 32 γλώσσες και είναι ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη

admin

Πριν 4 χρόνια αδέσποτη σφαίρα σκοτώνει τον μικρό Μάριο και σήμερα οι Ρομά κάνουν γλέντι με πυροβολισμούς

admin

Χανιά: Σοκάρουν οι καταγγελίες για το γηροκομείο – «Τους έδεναν στα κρεβάτια και τους χτυπούσαν»

admin
elGreek