Κοινωνικά

Δικαστής επιβάλει «δημιουργικές» ποινές σε κακοποιητές ζώων «Θέλω να βιώσεις αυτό που έκανες»

Δικαστής επιβάλει «δημιουργικές» ποινές σε κακοποιητές ζώων «Θέλω να βιώσεις αυτό που έκανες»

Αν και όλοι έχουμε κανόνες στη δουλειά μας, καταφέρνουμε πάντα να διατηρούμε τα ιδανικά μας. Κανείς δεν θέλει να κάνει κάτι ενάντια στη θέληση του ή ενάντια σε αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Οι δικαστές μερικές φορές πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή κάποιου άλλου, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους, η επαγγελματική και κοινωνική τους λειτουργία.

Ο δικαστής Michael Cicconetti δεν είναι συνηθισμένος δικαστής. Όταν δίνει ποινές, συνήθως τις κάνει με πολύ δημιουργικό τρόπο, προκειμένου να διδάξει στους παραβάτες ένα πολύτιμο μάθημα.

Υπήρξαν αμέτρητες αναφορές που αγωνίζονται για την αύξηση της ποινής για τη σκληρότητα των ζώων, καθώς πολλοί άνθρωποι ελπίζουν ότι αυτό θα αποτρέψει τα εγκλήματα που διαπράττουν οι άνθρωποι εναντίον των ζώων. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αρκετοί δικαστές εκεί έξω που είναι οπαδοί των ζώων, αλλά πιστεύουμε ότι τα πράγματα αρχίζουν αργά να αλλάζουν.

Ο δικαστής Michael Cicconetti δεν είναι συνηθισμένος δικαστής. Είναι ο ήρωας που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν, παίρνοντας μια στάση εναντίον των κακοποιών ζώων δίνοντάς τους μια γεύση από το δικό τους φάρμακο με τη μορφή «δημιουργικών» προτάσεων με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα σκεφτούν δύο φορές πριν παραβιάσουν το νόμο.

Όταν είδαμε ένα βίντεο ενός δικαστή που είχε έναν μοναδικό τρόπο καταδίκης όσων είχαν κακομεταχειριστεί ζώα, αρχίσαμε να αισθανόμαστε κάποια ελπίδα στο δικαστικό σύστημα ξανά. Ως αυτο-εξομολογημένος λάτρης των ζώων, ο δικαστής αντιμετωπίζει κάθε υπόθεση ξεχωριστά και καταλήγει σε μια τιμωρία που ελπίζουμε να διδάξει στον εναγόμενο πώς αισθάνεται το ζώο που κακοποίησε. Οι δημιουργικές του προτάσεις είναι πραγματικά έξυπνες και ελπίζουμε ότι και άλλοι κριτές σε όλο τον κόσμο θα αρχίσουν να τις εφαρμόζουν επίσης!

Η αγάπη και η συμπόνια του για τα ζώα κάνει τον Mike να προσπαθεί να δώσει στους κακοποιούς κάποιο από τα δικά τους δηλητήρια, αλλά πάντα να το θυμάται, το οποίο όμως πρέπει να παραμείνει εντός του νόμου. Δεν μπορεί απλά να δώσει σκληρές και ασυνήθιστες τιμωρίες ή να θέσει σε κίνδυνο κανέναν και θεωρεί πάντα την ψυχική σταθερότητα κάθε παραβάτη. Προσθέτει επίσης ότι αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια μικρή ταλαιπωρία και αμηχανία.

Η αποστολή του δικαστή Michael Cicconetti είναι να κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν δύο φορές για παραβίαση του νόμου και μία από τις πιο δημιουργικές προτάσεις του κοινοποιήθηκε σε ένα ηχητικό κλιπ στο YouTube από το Audioburst . Το σύντομο κλιπ, με τίτλο, “Ακούστε την ασυνήθιστη τιμωρία Αυτός ο δικαστής έδωσε σε μια γυναίκα που άφησε το σκυλί της να ζήσει στη βρωμιά” έχει τώρα πάνω από 500.000 προβολές – και πιστεύουμε ότι αξίζει ακόμη περισσότερο!

Στο κλιπ, ο Μάικλ ακούγεται να επιπλήττει την κατηγορούμενη για τις πράξεις της.

Στη συνέχεια προτείνει μια πρόταση που χρησιμεύει για να δώσει στη γυναίκα μια καλή δόση κάρμα. Καθώς παραμελήθηκε το σκυλί της τόσο άσχημα που έζησε σε τρομερά ακάθαρτες συνθήκες, ο δικαστής προτείνει ότι η γυναίκα παίρνει τώρα μια γεύση από το δικό της φάρμακο – περνώντας λίγο χρόνο σε μια περιοχή που μιμείται έντονα το περιβάλλον στο οποίο είχε ζήσει ο φτωχός σκύλος της.

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις σκέψεις ενός σκύλου, αλλά αν τα σκυλιά μπορούσαν να σας πουν πώς ένιωθαν: εγκαταλελειμμένα, φοβισμένα, πεινασμένα και άρρωστα. Λοιπόν ίσως θα πρέπει να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό. ” Ο Μιχαήλ συνεχίζει: «Θέλω να πάτε στο χωματόδρομο της κομητείας στον χώρο υγειονομικής ταφής. Και θέλω να βρείτε το πιο βρώμικο, με την πιο άσχημη μυρωδιά, τρομερή μυρωδιά που μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη χωματερή. Θέλω να καθίσετε εκεί για οκτώ ώρες αύριο, και απλά σκεφτείτε τι κάνατε σε αυτό το σκυλί ενώ μυρίζετε τη μυρωδιά. Ας γευτείτε τα σκατά. ”

Σε τηλεφωνική συνέντευξη, ο δικαστής του Δημοτικού Δικαστηρίου από το Painesville του Οχάιο είπε στο iHeartDogs ότι ο πρώτος σκύλος του τον έκανε λάτρη των ζώων που είναι σήμερα. Η οικογένειά του είχε ένα μείγμα Dachshund με το όνομα Herman, και ήταν ένας αγαπημένος σύντροφος της παιδικής ηλικίας του και «το καλύτερο κατοικίδιο ζώο που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει ένα παιδί».

Σήμερα, η αγάπη του Micheal για τα σκυλιά συνεχίζεται και τώρα είναι ο περήφανος μπαμπάς ενός 10χρονου σκύλου Bernese Mountain που ονομάζεται Kasey.

Η αγάπη του για τα ζώα του επιτρέπει να είναι συμπονετικός κατά τη διάρκεια δικαστικών υποθέσεων και πάντα εκδίδει τις κατάλληλες ποινές για κάθε κατηγορούμενο. Μια άλλη υπόθεση αφορούσε μια άκαρδη γυναίκα που εγκατέλειψε 35 γατάκια στο δάσος και η Micheal αποφάσισε ότι ως τιμωρία, θα έπρεπε να περάσει μια νύχτα μόνη της στη χιονισμένη έρημο, μαζί με τον χρόνο φυλάκισης και πρόστιμο.

Της είπε :

«Πώς θα ήταν να σας αφήσουν σε ένα πάρκο αργά το βράδυ, να περάσετε τη νύχτα ακούγοντας τα κογιότ… ακούγοντας τα ρακούν γύρω σας στη σκοτεινή νύχτα και να καθίστε εκεί έξω στο κρύο χωρίς να ξέρετε πού πηγαίνετε πως να βρείτε το επόμενο γεύμα σας, χωρίς να ξέρετε πότε θα σωθείτε; ”
Πιστεύουμε ότι ο Μάικλ κάνει εξαιρετική δουλειά ως δικαστής και ο λόγος πίσω από τις ποινές του είναι εξαιρετικός! Χρειαζόμαστε περισσότερους δικαστές όπως ο Michael.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Παρακαλούμε ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Παρόλο που ο Cicconetti έχει κερδίσει μεγάλη φήμη από τις αποφάσεις του, η πρόθεσή του ήταν μόνο να εκπαιδεύσει, αφού απογοητεύτηκε από τον αριθμό των επαναλαμβανόμενων παραβατών στην αίθουσα του δικαστηρίου του.

Πιστεύουμε ότι ο Michael έκανε εξαιρετική δουλειά ως δικαστής και ο συλλογισμός πίσω από όλες τις προτάσεις του ήταν εξαιρετικός! Χρειαζόμαστε περισσότερους δικαστές όπως ο Michael.

Πηγή : petsworld.gr

Related posts

«Με λένε Ελίνα και ο νέος μου σύντροφος μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως έμπλεξα με τσιγκούνη;»

admin

Σοφία Βόσσου: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά την περιπέτεια υγείας της.

admin

«Aκoύω μικρά παιδιά να κλαίνε και να φωνάζουν» – Πως απoκαλύφθηκε τo κολαστήριo του γνωστού σκηνοθέτη

admin
elGreek