Κοινωνικά

«Δεν φεύγω, ας με γράψουν!» – Η έντονη αντίδραση γυναίκας που ήθελε να πάει στον τάφο του άντρα της

«Δεν φεύγω, ας με γράψουν!» – Η έντονη αντίδραση γυναίκας που ήθελε να πάει στον τάφο του άντρα της

Δεν λείπουν οι στιγμές έντασης στα διόδια της χώρας, με τους ελέγχους της αστυνομίας να γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί.

Ένα ακόμη… ξέσπασμα πολίτη που ήθελε να περάσει τα διόδια, κατέγραψε η κάμερα του OPEN, όταν μία γυναίκα αντέδρασε επειδή οι αστυνομικοί δεν την άφηναν να περάσει στα διόδια της Ελευσίνας, για να πάει στο μνήμα του άνδρα της, το οποίο βρίσκεται στο χωριό.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε ότι ο άνδρας της πέθανε από κορονοϊό πριν από λίγο καιρό.

«Είναι άδικο. Έχω τρία παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους από κορωνοϊό. Μπήκε διασωληνωμένος και δεν βγήκε. Δεν φεύγω. Ας με γράψουν», ανέφερε στο ξέσπασμά της και πήγε στο αυτοκίνητο που ήταν ο γιος της.

Τελικά, η γυναίκα επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς οι αστυνομικοί που διενεργούσαν τους ελέγχους στα διόδια, δεν της έπετρεψαν να περάσει.

Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια και σήμερα

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια για ακόμη μία ημέρα. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων, άλλοι δικαιολογημένα και άλλοι… επιχειρώντας να “αποδράσουν” από τα μπλόκα και να πάνε σε χωριά και εξοχικά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του OPEN τα οχήματα σχηματίζουν “ουρές” στα διόδια της Ελευσίνας, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους. Ορισμένοι οδηγοί μάλιστα εκδηλώνουν εκνευρισμό προς τους αστυνομικούς που δεν τους αφήνουν να περάσουν. Πολλοί χρησιμοποιούν ως αιτιολογία την παροχή βοήθειας, όμως οι αστυνομικοί τους εξηγούν ότι αυτός ο λόγος δεν γίνεται αποδεκτός.

Μόνο χθες έγιναν 888 αναστροφές στα διόδια της Ελευσίνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN. Στο σημείο βρίσκονταν από τη Μεγάλη Πέμπτη και κλιμάκια της Αρχής Διαφάνειας ελέγχοντας τη γνησιότητα των βεβαιώσεων μετακίνησης.

Related posts

«Τρευγάρι» αγαπιούνται παράφορα και μένουν στο ίδιο σπίτι όλοι μαζί με τον γιο τους

admin

Πυροσβέστες Άι Βασίληδες σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά της Ελπίδας

elenh fatsh

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης Δήμητρας – Μαρτυρία-σοκ από φίλη της (Video)

admin
elGreek