Κοινωνικά

Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε ηλικιωμένη καρκινοπαθή που γυρνούσε από χημειοθεραπεία

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε ηλικιωμένη καρκινοπαθής στη Θεσσαλονίκη ενώ επέστρεφε από θεραπεία, όπως κατήγγειλε η κόρη της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Η 75χρονη γυναίκα κάνει τακτικά χημειοθεραπείες και για τον λόγο αυτό ταξιδεύει τακτικά από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη με ειδικά διαμορφωμένο όχημα ιδιωτικής εταιρείας, που της επιτρέπει να μετακινείται με το αμαξίδιο της.

Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός-τραυματιοφορέας, η 75χρονη και η κόρη της. Όπως περιγράφει η τελευταία, η μητέρα της είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και επέστρεφαν στη Βέροια, όταν στα διόδια τους σταμάτησε αξιωματικός της Τροχαίας.

Αν και η νέα γυναίκα του εξήγησε, όπως λέει, την κατάσταση, ο αστυνομικός επέμεινε πως στο όχημα ήταν υπεράριθμοι και η ασθενής έφερε βιβλιάριο υγείας αντί για ταυτότητα. «Επί μισή ώρα προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε, ήταν τόσο απαθής», κατήγγειλε η νέα γυναίκα.

Τελικά ο αστυνομικός βεβαίωσε πρόστιμο 300 ευρώ σε όλους χωρίς να δέχεται τα παραπεμπτικά και τις εξετάσεις που του επέδειξαν ως δικαιολογητικά, προσθέτοντας πως σε περίπτωση που έχουν αντίρρηση με το πρόστιμο θα πρέπει να υποβάλουν ένσταση. 

Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή σε αναπηρικό καροτσάκι που επέστρεφε από χημειοθεραπεία

 

[Via]

Related posts

“Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε”: Τα εpωτικά μηνύματα της 35χρovης φιλολόγου στον 13χρονο μαθητή

admin

Φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά – «Ο Μπάμπης διασύρεται στο διαδίκτυο»

admin

Ολικό Lockdown: Μεταλλάξεις και τρίτο κύμα φέρνουν νέο σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου

admin
elGreek