Κοινωνικά

Αναζητούνται οι γονείς του 6χρονου Φώτη. Βρέθηκε να περιφέρεται μόνος του

Αναζητούνται οι γονείς του 6χρονου Φώτη

Βρέθηκε να περιφέρεται μόνος του στην Πάτρα

Στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική διάταξη, έδωσε την φωτογραφία ενός 6χρονου παιδιού το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέροντας ότι αναζητούνται οι γονείς του.

Το αγόρι είναι ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων) και βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί  24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Πηγή : newsbreak.gr

Related posts

Επιστρέφει το «Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος» στην ΕΡΤ

admin

Ο άντρας της, τη χτύπησε βάναυσα και η ίδια στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

admin

Γλυκά Νερά: Επέστρεψε στο σπίτι που έγινε το φονικό ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν

admin
elGreek