Παράξενα

Σοκ : Μητέρα απαιτεί απαντήσεις γιατί ο τάφος του μωρού της ήταν άδειος

Μητέρα απαιτεί απαντήσεις γιατί ο τάφος του μωρού της ήταν άδειος για 45 ολόκληρα χρόνια!

Η Lydia Reid, 71 ετών, από το Clermiston του Εδιμβούργου, κατηγορήθηκε ότι ήταν τρελή για δεκαετίες, αλλά απέδειξε ότι ο αείμνηστος γιος της δεν θάφτηκε ποτέ και πιστεύει ότι το σώμα που της έδειξαν δεν ήταν το δικό του

Μια πληγωμένη μητέρα που πιστεύει ότι τα μέρη του σώματος του νεκρού μωρού της κρατήθηκαν παράνομα και της έλεγαν ψέματα για 45 χρόνια, ξεκίνησε έναν διπλό νομικό αγώνα.

Η Lydia Reid ήθελε απελπισμένα να ανακαλύψει τι συνέβη στον γιο της, Gary Paton, από τότε που πέθανε σε ηλικία μόλις μίας εβδομάδας, σε νοσοκομείο του Εδιμβούργου το 1975. Είναι πεπεισμένη ότι το σώμα που της έδειξαν οι γιατροί, δεν ήταν του μικρού αγοριού της.

Πριν από τρία χρόνια, οι ιατροδικαστικοί εμπειρογνώμονες έσκαψαν τον τάφο του Gary και δε βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία (σώμα), γεγονός που ενδυνάμωσε την πίστη της 71χρονης μητέρας ότι της δόθηκε ένα κενό φέρετρο για να θάψει, αναφέρει το Daily Record.

Η Lydia ετοιμάζεται τώρα να πάει στο δικαστήριο για να της επιστρέψουν όσα απομένουν από τα λείψανα του γιου της. Ξεκινά επίσης μια νομική υπόθεση £ 75.000 εναντίον του Crown Office και της Scotmid Cooperative Funerals, που ασχολήθηκαν με την ταφή του Γκάρι.

Οι δηλώσεις της μητέρας

Η μητέρα από το Clermiston του Εδιμβούργου, είπε: «Η πρώτη από τις νομικές υποθέσεις τους επιδόθηκε. Τους μηνύουμε για 75.000 £ για το γεγονός ότι δεν έβαλαν τον γιο μου στον τάφο».

«Τους θεωρούμε από κοινού υπεύθυνους, καθώς πιστεύουμε ότι το Scotmid μας έδωσε ένα κενό φέρετρο».

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ανακαλύψαμε ότι ο Gary δεν ήταν στον τάφο του. Σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να μας επιστραφεί η στάχτη του μετά από αυτό και θα μπορούσε να αναπαυθεί, αλλά τίποτα δεν άλλαξε».

Η άλλη νομική υπόθεση είναι να αναγκάσει την επιστροφή δειγμάτων των οργάνων του γιου της που ελήφθησαν, έτσι ώστε η οικογένεια να μπορεί να κάνει στον Gary μια σωστή ταφή εάν αποδειχθεί ότι ανήκουν σε αυτόν.

Ο αδελφός του Gary, Steven, 47 ετών, που βοηθά τη μαμά του στον αγώνα της, είπε επίσης για τον «εφιάλτη» του ότι δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει την επιθυμία του πεθαμένου πατέρα του Bruce.

For years she was told she was crazy.Via Mirror Mums

Δημοσιεύτηκε από Daily Mirror στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

[via]

Related posts

Γέφυρα στο Βιετνάμ στηρίζεται σε δύο γιγάντια χέρια και μοιάζει να ξεπηδά από παραμύθι

elenh fatsh

Βρείτε τον δολοφόνο της φωτογραφίας: Ένας αστυνομικός γρίφος που μόνο το 12% των ανθρώπων έλυσε

elenh fatsh

Άγριο επεισόδιο με ζηλιάρη σύζυγο σε εστιατόριό γνωστού σεφ – «Μπούκαρε» ξαφνικά και φώναζε (pics)

admin
elGreek