Παράξενα Τραγικά

Πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του – Μόλις το άνοιξε, είδε ο.τι πιο σοκαριστικό

Ανατριχιαστικό

Όταν ένας πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του, σοκαpίστηκε από αυτό που ανακάλυψε, και έτσι επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Παρατήρησε ότι είχε εγκατεστημένη την εφαρμογή Kik και ήξερε ότι η εφαρμογή αυτή έχει σχέση με την εκμετάλλευση παιδιών. Η πρώην γυναίκα του έστελνε γ@@@ές φωτογραφίες και βίντεο της κόρης τους στο αγόρι της που μένει στην Florida. 

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο επίσης ανακάλυψαν ότι η Lackey κακοποιούσε σε@@@λικά το μωρό. Η 29χρονη Lackey κατηγορείται για σε@@@λική κακοποίηση παιδιού.

«Αρχικά όταν λάβαμε την κλήση δεν το πιστεύαμε», είπε ο Casey Roebuck, υπεύθυνος δημόσιας πληροφόρησης. «Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι μια μητέρα θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα παιδί.»

Πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του και έπαθε σοκ με αυτό που ανακάλυψε

Ο Roebuck εξήγησε ότι η Lackey και το αγόρι της επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις και σε κάποια φάση εκείνος της ζήτησε φωτογραφίες και βίντεο με συγκεκριμένες πράξεις. Η Tymprance Melton, γειτόνισσα που είδε την σύλληψη της Lackey, είπε είχε δει την αστυνομία να σταματά στο δρομάκι και είχε βγάλει όπλα όταν την συνέλαβαν.

«Την βλέπουμε όλη την ώρα έξω με τα μωρά και δεν φαινόταν άνθρωπος που θα έκανε κάτι τέτοιο», είπε η Melton. «Απλά σοκαριστικό, επειδή είναι γειτόνισσα μας. Όπως είπα, υπάρχουν μωρά εδώ. Υπάρχουν μωρά σε όλη την γειτονιά.»

Το FBI ερευνά την υπόθεση, γιατί οι φωτογραφίες ξεπέρασαν τα όρια της πολιτείας. Βρέθηκαν κι άλλα κινητά και iPad στο σπίτι της Lackey.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αρχές ερευνούν τις συσκευές. Η ένορκη κατάθεση αποκάλυψε ότι η Lackey και ο φίλος της επικοινωνούσαν μέσω βιντεοκλήσεων και της εφαρμογής Kik και ότι η μητέρα έστελνε φωτογραφίες και βίντεο της να κακοποιεί την κόρη της, μερικές φορές με την χρήση αντικειμένων.

 

[Via]

Related posts

45χρονη γυναίκα: «Ζω αυτά που θα ζήσει η μικρή κορούλα της Καρολάιν σε 40 χρόνια από τώρα»

admin

Αστνυνομικές πηγές για 32χρονο πιλότο: «Ήταν ο Νο1 ύποπτος από την αρχή»

admin

Το αίμα του δράκου: Ένα από τα πιο παράξενα δέντρα του κόσμου [βίντεο]

admin
elGreek