Αξίζει να Διαβάσεις Παράξενα

Αυτό μας έλειπε: Έκαναν Πρόβλεψη πως την Δευτέρα έρχεται το τέλος του κόσμου

Σύμφωνα με τον Paul Begley πλέον μετράμε αντίστροφα για το τέλος του κόσμου έτσι όπως τον γνωρίζαμε

Μετά τον κορονοϊό, τους σεισμούς, τις μεγάλες φυσικές καταστροφές, το ξύπνημα της Αίτνα και τόσων άλλων κακών που μας έχουν βρει μέσα στο 2020, θα φανεί σε κανέναν περίεργο αν έρθει το τέλος του κόσμου τις επόμενες μέρες;

Και όταν λέμε τις επόμενες ημέρες, εννοούμε την Δευτέρα, καθώς αυτή είναι η πρόβλεψη που έκανε ο Πάστορας Paul Begley στηριζόμενος στο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά και στο γεγονός οτι εκείνη την ημέρα, ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησιάσουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα μοιάζουν λες και είναι ένας διπλός πλανήτης.

// Διαβάστε περισσότερα :

Ο Άγιος Βασίλης κόλλησε κορωνοϊό και είναι νοσοκομείο: Η διαφήμιση που δίχασε και προκάλεσε αντιδράσεις

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών θα τους χωρίζει φαινομενικά μόνο το 1/5 της διαμέτρου της Σελήνης και η… ένωσή τους αυτή, θα είναι ορατή από την Γη για πρώτη φορά από τις 4 Μαρτίου του 1226, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καθηγητή αστρονομίας Πάτρικ Χάρτιγκαν του Πανεπιστημίου Ράις του Τέξας.

Βέβαια, το γεγονός οτι το ημερολόγιο των Μάγια έχουν επιχειρήσει να αποκρυπτογραφήσουν πολλοί για να προβλέψουν το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου (το οποίο αρχικά θα ερχόταν το 2012), χωρίς φυσικά επιτυχία, δεν παίζει κανένα ρόλο για τον Χριστιανοευαγγελιστή Πάστορα. Θεωρεί πως το τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζαμε και η άφιξη του Χριστού στη Γη, θα γίνει την Δευτέρα που τυχαία έχει τα γενέθλιά του.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβλέψει την αποκάλυψη και έχει πάει… κουβά. Με μία ακόμα, δεν θα γίνει τίποτα…

 

[Via]

Related posts

Η ηρωίδα μάνα που έκανε επιστήμονα τον γιο της με εγκεφαλική παράλυση

admin

Περήφανος γιος μιλά για τον μπαμπά του με σύνδρομο Down και εξηγεί γιατί δεν θα τον άλλαζε ποτέ και για κανένα

elenh fatsh

Μεταπτυχιακός φοιτητής μετέγραψε το «Μονόγραμμα» του Ελύτη σε γραφή τυφλών Braille

admin
elGreek