Παράξενα

Άκουγαν θορύβους κάτω από το κρεβάτι, μέχρι που ανακάλυψαν ΑΥΤΟ

Ένα ζευγάρι από την πολιτεία της Λουιζιάνα, ΗΠΑ, πρόσφατα πλήρωσε την υποθήκη. Σε ένα μήνα θα αγοράσει ένα πανέμορφο σπίτι στην αγαπημένη τους περιοχή. Αυτό είναι το πρώτο σπίτι που αγοράζει το ζευγάρι, έτσι και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ακριβώς τι να περιμένουν. Δεν έχουν προγραμματιστεί μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική μορφή του σπιτιού. Τους είναι γνωστό βέβαια οτί το κτίριο απαιτούσε αρκετές τροποποιήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ήταν καλά.

Couple Buys New House, But Soon Hears Strange Noises Coming From Under The Bed
Pinterest.com

Μετά από μια εβδομάδα όπου το ζευγάρι άρχισε να ζεί στην νέα τους κρεβατοκάμαρα, άρχισαν να ενοχλούνται από έναν περίεργο ήχο. Δεν ήταν ξεκάθαρο ποιά θα μπορούσε να είναι η πηγή του ήχου, αλλά φάνηκε να βγαίνει κάτω από το κρεβάτι. Ήταν εξαιρετικά περίεργο, γιατί κάτω από το κρεβάτι δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, η σύζυγος επέμενε στο δικό της, αλλά, προς μεγάλη της έκπληξη, δεν εμφανίστηκε τίποτα αφού έσπρωξαν το κρεβάτι για να ερευνήσουν από κάτω του. Στην αρχή νόμιζαν ότι η πηγή του ήχου βρίσκεται έξω.

Couple Buys New House, But Soon Hears Strange Noises Coming From Under The Bed
Pinterest.com

Σύντομα κατέστη σαφές ότι η πηγή του ήχου βρισκόταν κάτω από το δάπεδο. Το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει έναν ειδικό. Όπως αποδείχθηκε, αυτό έπρεπε να είναι ένα από τα πιο βαθιά ανεξιχνίαστα μυστήρια με τα οποία θα ερχόνταν ποτέ αντιμέτωπος ο Τζεφ Χόρχοφ (επαγγελματίας εξολοθρευτής εντόμων)! Ευτυχώς, στο πάτωμα ήταν ένα μικρό λουκέτο, που τελικά θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στο να διευκολύνει σημαντικά την ανακάλυψη του μυστηρίου

Ο Χόρχοφ έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά το άνοιγμα του λουκέτου. Λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα, φόρεσε την ειδική προστατευτική στολή, έτσι όπως είχαν τα πράγματα εφ\’όσον δεν ήξερε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει. Το κοστούμι του έπρεπε να τον προστατεύσει από πιθανή επίθεση από ό,τιδηποτε. Όντας μαχητής κατάφερε να βγάλει ό, τι υπήρχει κάτω από το δάπεδο, και στη συνέχεια να θέσει το εύρημα στο τραπέζι. Κανείς δεν το περίμενε!

remove bees, beehive, bee colony
Pinterest.com

Με μιά πιό προσεκτική εξέταση ήταν τελικά ξεκάθαρο. Κάτω από το κρεβάτι του ζευγαριού τοποθετήθηκε ένα ολόκληρο μελισσοκομείο, γεμάτο μέλισσες. Μπήκαν κάτω από το πάτωμα μέσα από ένα στενό άνοιγμα στους τοίχους. Οι μέλισσες βρίσκονται υπό αυστηρή προστασία, ως εκ τούτου, ο ειδικός έπρεπε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αντισταθεί η κυψέλη σε όλη την επιχείρηση διάσωσης. Ο Χόρχοφ ήξερε καλά ότι, για να σώσει αυτό το μελίσσι, θα έπρεπε να το κάνει με άρτιο τρόπο. Για αυτόν ήταν ένα δύσκολο έργο.

beehive found under a hatch, bee colony
Pinterest.com

“Πολύ αγχωτικές στιγμές για τις μέλισσες”, – τονίζει ο Χόρχοφ. “Σε κάθε περίπτωση, όταν η βασίλισσα είναι παρούσα στο χώρο, όλη η διαδικασία είναι πολύ πιο ήπια.” Αφού Ο Χόρχοφ έκοψε την κυψέλη σε μικρότερα κομμάτια, πέρασε όλο το μελίσσι στην φάση μελισσοκόμους, και στη συνέχεια άφησε τη βασίλισσα, η οποία συνοδεύεται από τους εργάτες, να μπεί κατευθείαν σε μία νέα κυψέλη. Από την αρχή μέχρι το τέλος φρόντισαν έτσι ώστε καμία από τις μέλισσες να μην τραυματίστούν από αυτήν την διαδικασία.
beekeeper, beehive

****** ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ? ******
«Αφήστε το θετικό σας σχόλιο για να συνεχίσουμε
να δημιουργούμε παρόμοια άρθρα.»
*** || Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!! || ***

Related posts

18χρονος πέθανε από προνύμφες που «γέμισαν» τον εγκέφαλό του μετά από κατανάλωση μέτρια ψημένου χοιρινού

admin

Δείτε πώς τα κουνούπια ρουφούν το αίμα μας μέχρι οι κοιλιές τους να σκάσουν

admin

Το πιο γλυκούτσικο βαμπίρ: Γουρλομάτα νυχτερίδα ζητάει συνέχεια αγκαλιές και χάδια

elenh fatsh
elGreek